pondělí 28. září 2015

Mirelon 5mm cena

Gutta kročejová izolace mm Kročejová izolace - mirelon ( cena za m2) x m. Hodí sa používať pod. Uložiť na porovnanie. Tu sa nachádzate:Heureka. MIRELON Kročajová izolácie PE mm. Vyhľadávanie mirelon 5mm.


Vaše cena bez DPH: 1Kč . DPH , plus náklady na doručení. Pomůže Vám najít správné množství:. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Je vyroben z napěňovaného polyetylenu a slouží k oddělení . Navíc kročejová izolace za trvale nejnižší ceny. Izolační podložka Selitbloc mm pod vinylové podlahy 1m² vč. Na seznam Přidat na . Cena bez DPH za b1Kč.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a. Izolace mirelon je polyetylenová pěna, která se používá jako podklad pod plovoucí podlahu. Detailní popis produktu. Velice si vážíme zákazníků, kteří ztratí čas a . Původní cena s DPH: 41.


Kč s DPH Kč ( cena bez DPH: Kč ). Nakupujte na našem e-shopu za skvělé ceny. Krátké termíny dodání veškerého sortimentu barev a laků. Vhodný po podlahové topení, plovoucí podlahy. Tloušťky a ceny desek se dozvíte zde. Výborný obalový a tepelně izolační materiál.


Snadné zpracování - nízká hmotnost. Podložka pod plovoucí podlahy - termoizolační pás z odlehčeného pěnového polyetylénu. Polyetylénová pěna z uzavřených buněk je jedinečným. Image, bílý - tloušťka 5mm. Mirelon kročejová izolace pro . Podlozka pod plovouci podlahy MERCADO MATT 5mm 5m2.


Výhodou je nízká cena. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů mirelon. Abecedně Nejnižší ceny Nejvyšší ceny. Použití jako podložka. Zvuková a tepelná izolace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky