čtvrtek 24. září 2015

Metr dřeva cena

Metr dřeva cena

Palivové dřevo sypané – cena za prms vč. Cena suchého dřeva je navýšena o. Všechny uvedené ceny jsou konečné, včetně DPH. Neštípané palivové dřevo , Množství. Dub, buk, akát, habr, prm. Dodána je štěpina dlouhá metr , nebo toto množství dřeva.


Plm) (kubík dřeva ) představující krychli o hraně 1x1xmetr zcela plnou dřevní hmoty . Aktuální ceník palivového dřeva. Ceník je platný od 8. Uvedená cena je za rovnaný metr palivového dřeva. Ceny jsou včetně DPH a nevratné palety.


Když dřevo nařežete nebo naštípete ( dřevo je skladnější), tak vyrovnáte cca. Prms - prostorový metr dřeva sypaný: štípaná polínka volně nasypaná (naházená ) do bedny o rozměrech 2mx8mx05m. SYPANÝ (prms), což je neurovnaný, volně dřevem. Co je to metr (palivového) dřeva ? Cena dřeva závisí i na jiných okolnostech, jako je délka polen, úprava. Tvrdé dřevo štípané 25m rovnaný metr , suché skladem.


Uváděná cena palivového dřeva je vždy konečná (to znamená, že se již nepřipočítává ani DPH, ani kilometrovné). Firma PALIVO Zaječice dodává štípané palivové a krbové dřevo. Smrkové štípané dřevo svázané v balíku po PRM ( prostorový metr ). Nabízíme levné palivové dřevo a levné brikety, prohlédněte si ceník našich. Prodám měkké palivové dřevo 1prm 5kč Tvrdé palivové dřevo 1prm 8korun odběr nad metrů jinak je cena 9kc.


Nabízíme prodej palivového dřeva , které Vám dovezeme přímo na místo určení. Vážení zákazníci, ceny námi nabízeného palivového dřeva se odvíjejí od tržní ceny ,. Cena je za prostorový metr sypaný (PRMS) a je včetně DPH. NYNÍ V NABÍDCE PALIVOVÉ DŘEVO : JARNÍ AKCE. Bukové palivové dříví.


Metr dřeva cena

Zpracováváme dřevo za příznivé ceny - Uherské Hradiště, Staré Město, Bzenec, Buchlovice,. PRMS = prostorový metr sypaný. Plnometr, také plný nebo pevný metr dřeva je účetní jednotka a můžeme si jej představit jako krychli o hraně jeden metr , se 1 dřeva. Nyní v nabídce vzduchosuché palivové dřevo ihned k topení. Dodávené dřevo je čerstvé prsm - prostorový sypaný metr - dřevo naštípané, délka dle přání zákazníka, volně ložené do nákladního . Základní ceník štípaného palivového dřeva o délce cm.


CENÍK PALIVOVÉHO DŘEVA. Pila Fridrich - zpracování dřevní suroviny a prodej dřeva. Uvedené ceny jsou za jeden prostorový metr sypaného, rozštípaného dříví včetně. V případě zájmu je možné dohodnout naskládání dřeva na určené místo .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky