středa 9. září 2015

Iq park liberec ceník

Ceník iQPARK - různé typy vstupenek. Ceny začínají od 1Kč. Děti do let mají vstup do iQPARKU zdarma. Možné rodinné vstupné. Subject to change depending on current daily exchange rate.


Credit cards are excepted at the box office and also in the restaurant. Hledáte ceník ubytování ve Wellness Hotelu Babylon? Akční nabídka od Vykupto. Iqlandia vstupné, ceník , sleva. Nyní najdete naproti i větší vědecké centrum, libereckou IQLandii.


Sídlí v Liberci a navazuje na tradici věhlasného IQPARKu. Dále lunapark ve stylu staročeské pouti, zábavně-naučný iQpark , rozsáhlé zrcadlové bludiště Labyrint, laser game, bowling. Reviews Great place to take the kids when the weather is.


Zábavní vědecký park u brněnského výstaviště. TOBOGA Tongo je zábavní park pro celou rodinu. Během pěti týdnů, tedy od . První science centrum v České republice – to je liberecký iQPARK.


Inteligentní zábava pro malé i velké, hravé i hloubavé, kde si přijdou na své děti od let. Qpark - první science centrum v České republice. V Harrachově je taky sklárna, kterou si můžete prohlédnout a pivovar. Náplní výletu je návštěva aquacentra Babylon v Liberci.


Poté lze navštívit IQ Park s různými fyzikálními přeludy. Na této akci navštívíme Science centrum v Liberci , které se skládá ze dvou částí. Liberec , Českolipsko a Jizerské hory. Simulace chůze po Měsíci, království obřího hmyzu, dinosauří park , sopečná . Doporučuji, IQ Landia, IQ Park - super, na každý minimálně půl dne i více. Jeho základním principem je interaktivnost, zapojení co největšího.


IQPARK zpřístupňuje svět vědy a techniky. Recepce Hotelu Babylon (vchod od Shell), Košická ul. První české science centrum iQpark má pro Vás otevřeno denně, včetně . Vstupenky mají platnost měsíců od data zakoupení.


Poslední vstupenku prodáváme hodinu před zavírací dobou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky