úterý 29. září 2015

Smrková spárovka cena

P-RONIC - specialista na spárovky , smrková spárovka. Nabízíme vysoce kvalitní spárovky za vynikající ceny. Průběžné i cinkované spárovky , široká škála rozměrů.


Ceník a rozměry smrkové spárovky až do vašeho domu. Při větším odběru slevy! Navíc spárovky za trvale nejnižší ceny. SMRK - Zlín, Ostrožská nová Ves, Tomáš Staša.


Podívejte se na náš ceník spárovky na míru. V katalogu nemáme podrobnější informace o smrková sparovka. Níže naleznete zboží v. Používají se na výrobu.


V sortimentu máme i spárovky ze smrku a modřínu. Pracujeme na postupném rozšiřování sortimentu při udržení kvality a příznivé ceny tak, abychom mohli . Madaj vyrábí a dodává jen tu nejkvalitnější smrkovou a borovicovou spárovku výhradně ze skandinávského dřeva. Es fehlt: cena ZACH s. Spárovky smrkové dodáváme v průběžné variantě. Jsme výrobci smrkové nábytkářské spárovky.


Jedná se o jednovrstvou. Připravili jsme pro Vás zajímavé ceny při větších odběrech. Smrková spárovka má radiální řez, který obsahuje minimum fládrů - tím nám vzniká vysoká . Na objednávku Výprodej.


DPH , plus náklady na doručení. Pracovní horní deska je tvrdá buková spárovka (MASIV) o síle 40mm nebo 60mm, desky polic . Cena s DPH: 38- Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky