čtvrtek 17. září 2015

Ophtalmoseptonex cena

OPHTHALMO-SEPTONEX - Očné kvapky s antiseptickým účinkom. Používa sa na liečbu nehnisavých zápalov spojoviek a rohovky. Přípravek se používá k léčbě akutních a chronických nehnisavých zánětů spojivek, očních víček a nehnisavých povrchových zánětů rohovky. Naša cena s DPH: €. Množstvo: Viac Menej.


Nákupom tohoto produktu získate po zaplatení bonusové body =zľava 06€ z ďaľšej objednávky. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Karbetopendecíniumbromi Kyselina boritá, Tetraboritan sodný (borax), voľnopredajný (Vp), . Kč, ušetříte tedy Kč).


Registrovaný léčivý přípravek - více o legislativě. Ophthalmo septonex ung. Podrobné filtrovanie. Dostupnost: skladem do hod. Léčba akutních a chronických.


Osobní odběr: NIKO HRADEC. Zboží Vám doručíme do hodin. Dál už hledat nemusíte! Porovnání cen v ALZA. Humánny liečivý prípravok. Vaše cena : 8Kč Bez DPH: 7Kč. Běžná cena : 11Kč Sleva:.


Mám na Vás dotaz, jestli nevadí . Použité, ale zachovalé nostrilky. Celkové hodnocení: Produkt není dostupný na uvedené www adrese? Nechte nás to spravit. Dílčí hodnocení: (průměr ze hodnocení).


Ušetříte: Kč (). Praha, cena : 9- Kč,záruka: , AZLékárna. Cena s DPH, 11Kč.


EUR, Doplatok pacienta 2. Konečná cena výbavy pro miminko je velmi individuální a záleží na vás, . Výrobca: TEVA Pharmaceuticals Slovakia s. Dodacia lehota: Skladom. Chcete vedieť, či je cena 7. Před použitím si přečtěte. Naše cena : 7Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky