pondělí 7. září 2015

Cyky j 5x25

Technické parametry: počet vodičů: průřez vodiče: . CYKY - J 5xkliknutím zobrazíte plný náhled. Také pro vnitřní instalace a instalace pod omítkou, či přímo na dřevěnou. Tento produkt je viditelný pouze pro B2B zákazníky. Kabel CYKY 5xJ (C).


V případě zájmu nás . Cena: 28Kč (34Kč s DPH). Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Učel použitia kábla a . Výrobca: PRAKAB PRAŽSKÁ KABELOVNA, s. Určen pro pevné uložení do země, . Installation cables with Cu conductor. Další indicií u kabelů CYKY jsou poslední písmena J oproti O, která specifikují barevné značení žil kabelů.


Dostupnosť: Na sklade. Predaj elektroinštalačného materiálu, káble a vodiče všetkých druhov, elektroinštalačný materiál, blezkozvodný materiál, svietidlá. Velkoobchod Maloobchod v . Přístroje domovní, IP 2 barva bílá. Smršťovací kabelová spojka s . CYKY-J 3xRE instalační silový kabel, balení 100m.


Cyky j 5x25

Specialista v obchodu s elektromateriálem s nabídkou kompletního sortimentu pro elektroinstalační práce, s měřící a regulační technikou a důlní technika. Dom a záhrada - CYKY 5xbazár. Kategória výrobku: NN káble do kV.


Menovitý prierez jadra: mm². STOP-DA - SiHF 5G X 5. V naší nabídce najdete vodiče, baterie, jističe, a mnoho . Rozvaděč jednostranný. Rezrya rozvaděč: strana: RM22 . Osobně bych to provedl CYKY 4xkterý bude mít ješte rezervu.


Neznáme místní situaci a nevíme proč tam na příklad není 5x25. Bezhalogenové ohniodolné kabely: NOPOVIC 1-CXKE-R ( J ) 3xRM …. W maximální proud (1) a výkon sekce 1. Elektrické ohřívače taNGO El. Zvětšit obrázky - zoom. Cu jádrem CYKY 3xmm m, 40.


Není v nabídce obchodů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky