pondělí 7. září 2015

Pískovcová koryta

Pískovcová koryta

Ručně sekaný pískovec, různé tvary, vhodné k osázení. Prodám staré kamenné ( žulové, pískovcové )žlaby. Většina jeví známky stáří - vyštíplinky, prasklinky, viz. Barva: zelenošedá s železitou kresbou.


Cena smluvní: od 99- . Pro větší rostliny doporučujeme kamenné květináče nebo pískovcová koryta. Výrobky z umělého pískovce nabízí kvalitní design za příznivé ceny. Venkovní kamenná koryta vyrobená z umělého pískovce určená pro vnitřní i vnější použití.


Pískovcový truhlík Tonda. Sloupek květinový - hladký. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů koryto. Nebo zadejte inzerát.


Inzerát byl odebran z. Dekorativní pískovcové pítko z přírodního pískovce. Starožitné pískovcové koryto. Klasický venkovní truhlík va tvaru koryta jež spolu s květinami bude klenotem vaší zahrady.


Kamenné starožitné koryto. Keramické korýtko imitující hrubě opracovaný pískovcový kámen. Staré kamenné SOCHY, kamenné NÁDOBY na vodu, pískovcová KORYTA , žulová KORYTA, opuková KORYTA, KAŠNY, FONTÁNY, různé měšťanské OZDOBY . Párové prvorepublikové sloupy z pískovcového masivu. Koryta jsou určena pro venkovní použití v zahradách, na terasách, ale i na malých balkonech.


Jedná se o repliky koryt z pískovce. Jsou vyrobeny z umělého. Všechny uvedené pískovcové kamenné květináče jsou vyrobeny v ČR! Kvalitní kamenné květináče . Procházejte největší české bazary najednou. Především pro dekorační účely.


Kč) Výška 30cm, šířka 45cm. Delší koryto je prasklé. Nabízíme Vám 1let starou pískovcovou dlažbu vhodnou do zahrad a dvorů.


Pískovcová koryta

Jsme schopni zajistit různé poptávky . Ozdobte si zahradu, terasu. KAMENNÁ KORYTA Módní záležitostí posledních let je osazování kamenných koryt okrasnými dřevinami a. Hledáte kamenne koryto ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky