úterý 8. září 2015

Drevodom sk

Drevodom sk

Naše projekty sú realizované. Diese Seite übersetzen Pre zobrazenie jednotlivých cenníkov rozbaľ ponuku kliknutím na obrázok. DrevoDom Zvolen ponúka a realizuje po celej Slovenskej republike vysoko kvalitné drevostavby - nízkoenergetické montované rodinné domy a väzníkové . Dlhoročná tradícia, ktorá je zárukou Vašej spokojnosti. Bývanie v drevostavbách prináša so sebou viacero výhod.


Drevodom sk

Samotné drevo sa ako stavebný materiál . Viac ako typov katalógových domov a viac ako 4rôznych projektov. Domy upravujeme podľa vašich požiadaviek bezplatne. Drevodom Rajec - zruby, drevené domy, drevenice.


Výstavba drevodomov - moderných montovaných drevostavieb. Technické informácie. Pozrite si aj naše ďalšie drevodomy. Realizujeme výstavbu pasívnych drevodomov už viac ako rokov. Kvalitné fínske drevodomy na kľúč od spoločnosti KONTIO: Luxusné domy, zrubové domy, drevený dom na kľúč, zruby, zrubove chaty, drevodomy , moderné domy.


Už rokov staviame nízkoenergetické moderné drevostavby na kľúč. Na konštrukciu domu garantujeme záruku rokov. ATRIUM, to je dôraz na kvalitu a. Víta Vás TOPDREVODOM.


Máme za sebou silného. Goldhouse Slovakia Vám ponúka projekty a výstavbu nízkoenergetických rodinných domov na kľúč. Postavte si zrubový dom, ktorý dýcha ako Vy, ktorý zo zeme postavila voda a slnko. Naša firma sa zaoberá výrobou tradičných dreveníc, . KAMAKA Prešov ponúka služby v oblasti stavebníctva - drevodomy , montované drevostavby, tradičné zruby,. DREVODOMY , DREVOSTAVBYCHATY A CHATKY, ZRUBOVÉ STAVBY.


Drevodom sk

Stránku vytvoril web-star. Nízkoenergetické domy od JK Slovakia - bývajte v montovanom drevodome plne prispôsobené vašim možnostiam a požiadavkám. Typ domu: Rekreačný dom. Rozmery (š x d):, x m. Zastavaná plocha: m2. Obytná plocha: m2.


Môžete si pozriet našu kompletnú ponuku alebo technické informácie. V prípade akýchkoľvek . Postavíme Vám Montovaný Nízkoenergetický drevodom na kľúč. Predáme Vašu nehnuteľnosť. Poskytneme poradenské služby v oblasti financovania bývania. Kontaktné informácie.


SK vyhlásenie o parametroch. Vytvorte si svoj domov. Nepisem o tejto konkretnej drevostavbe, pisem ako zakaznik, ktory uz vyse rokov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky