čtvrtek 24. září 2015

Jutovina metráž

Použitie: Juta je vhodná na šitie obrusov a prestieraní, keď naviac jej okraje obšijete čipkou, získate. Uložiť na porovnanie. Prírodná juta metráž režná príodná . V rôznych farbách ju nájdete na. Složení: 1 polyester. Technická specifikace a popis produktu je převzat od . Použití: Lemy pytloviny můžete obšít krajkou nebo stuhou a získáte působivý ubrus na.


Jutovina metráž

PŘÍRODNÍ JUTA METRÁŽ I JAKO BAREVNÁ STUHA. Na našej stránke používame súbory “cookie”, aby sme čo najlepšie využili možnosti a prispôsobili stránku Vašim požiadavkám. Dekorační metráž juta š. Aby ste využili web stránky s . Internetový obchod s látkami a textiliemi v metráži, predaj galantérie. Ponúkame odevné, detské, dekoračné, poťahové a špeciálne látky. Máme široký výber tovaru skladom na Tieniaca tkanina a jutovina.


Zdobí ji efektní cik cak vzor. Požadované množstvo metráže vpíšte priamo do políčka v košíku. Najmenšia metráž , ktorú je možné objednať je m. Metráž vám bude odstrihnutá v celku. Prodáváme matrace a rošty českého výrobce Moravia Comfort. Matrace Slumberlan lůžkoviny českých výrobců Le Roy,Brotex, deky a ovečky z mikrovlákna a . Ponúkané technické tkaniny: PLASTEL, POLYESTER PAD (PLASTEX), IMPREGNOVANÁ PLACHTOVINA, PVC plachtovina, PAD SIEŤOVINA, JUTOVINA.


Jutovina metráž

Jej okraje nie sú obšité. Vynikne v kombinácii s prírodnými materiálmi. Látky s osobitým štýlom. Vytvorte originálnu kombináciu textílií, ktorá vnesie do vášho domova osobitý štýl.


Vyberte si látku z našej širokej ponuky vzorov a . Okrem širokého sortimentu bavlnených látok tu . Na etsy aj na ebay som našla, ale je to veľmi veeeľmi drahé . Cena výrobku sa zobrazí až po prihlásení. Prosím registrujte sa, alebo prihláste. Dále nabízíme syntetickou výplň do hraček, panenek a textilních zvířátek. Je vyrobená z přírodního materiálu, který ji propůjčuje vintage vzhled.


Potisk je jednostranný. Vánoční jutovina - 5m - zlatá detailní informace - srovnání cen, recenze a hodnocení, diskuse, porovnání cen Vánoční jutovina - 5m - zlatá metráž na . Doporučujeme: Moje kamarádka Bohunka tvoří nádherné obrazy pracnou technikou textilní intarzie. Skrývá se za nimi velké množství hodin trpělivé práce. V našom obchodíku nájdete doplnky pre Vašu dokonalú svadbu.


Navyše ponúkame aj zákazkovú výrobu saténových mašlí za super ceny. Ponúknite akúkoľvek šírku, uveďte prosím cenu a hustotu tkaniva. Dopytujeme jutovú metráž.


Naše obchody nájdete na týchto adresách, neváhajte nás kontaktovať: PREDAJŇA HLOHOVEC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky