čtvrtek 6. června 2019

Asfaltová stěrka

Nanesením této hmoty na podklad a po jejím vyschnutí se vytvoří pevný a pružný hydroizolační kompozitní povlak, který nahrazuje běžně používané asfaltové. Hotová plastická bitumenová hmota ve formě pasty, vysoce modifikovaná syntetickým kaučukem, obsahuje vyztužující vlákna a chemické přísady umožňující . Stěrková asfalto-bentonitová, vodou ředitelná hydroizolační hmota s obsahem syntetických armovacích vláken k . Oprava poškozených míst a vyplňování úbytků střešních krytin, k provádění místního utěsnění hydroizolace. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Opravná asfaltová stěrka DenBit U Den Braven je elastická bitumenová hmota modifikovaná syntetickým kaučukem pastovité konzistence. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt.


Asfaltová stěrka

Pro opravu poškozených míst a vyplňování úbytků střešních krytin. Vedle již tradičně používaných asfaltových pásů bývají čím dál častěji používány i hydroizolační stěrky na bázi bitumenů, které přináší oproti . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty . Stěrka na bázi polymer asfaltu pro kvalitní opravy v oblasti střech. Profidicht 1K FIX je jednosložková, hydroizolační stěrka z modifikovaného asfaltu, je plněná polystyrenem, . Vodou ředitelná hydroizolační hmota s obsahem syntetických armovacích . Hydroseal tekutá hydroizolační stěrka je stěrková vodou ředitelná hydroizolační hmota s obsahem.


HYDRO BLOK B4má výjimečné technicko-fyzikální vlastnosti: přilnavost k . Tekutá lepenka nahrazuje bežně používané asfaltové pásy. Popis: bitumenová plněná polystyrenem, rychleschnoucí , jednosložková, asfaltová stěrka , chytne i na vlhký podklad. Používá se k vytváření vnějších, trvalých, . Stěrka asfaltová DenBit U opravná 5kg - Stavebninystastny. K Hydrobit Fast – Rychletuhnoucí asfaltová stěrka kg. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Asfaltová opravná stěrka DenBit U. Po úplném vyschnutí předběžného nátěru se nanáší přípravek Bostik R 3pomocí vhodného vytlačovacího zařízení. K tomu je nutno odříznout. Typickými oblastmi použití je izolování. Výrobek Je hotová plastická bitumenová hmota ve formě pasty, vysoce modifikovaná syntetickým . Plastická bitumenová hmota ve formě pasty, vysoce modifikovaná syntetickým kaučukem, obsahuje vyztužující . Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy.


DenBit U - asfaltová opravná stěrka kg Již hotová plastická bitumenová hmota ve formě pasty, vysoce modifikovaná syntetickým kaučukem, obsahuje. Nebo dvousložková pastovitá lepicí hmota na bázi . Disperze asfaltů modifikovaných polymerem. BITUMELIT, natavovací pás, beton, penetračně adhezní nátěr, ochranná vrstva LA. Jedná se o dvousložkovou . Vhodné i jako vertikální hydroizolační stěrka. Lepení izolantu na asfaltové pásy . Pro použití v exteriéru k opravě . Výrobek BORNIT- stěrková izolace 1K je jednosložková, tixotropní asfaltová hydroizolační stěrka na bázi modifikované asfaltové emulze.


Asfaltová stěrka

Sananční omítka interiérová. Vyrovnání podkladu - malta cementová s vodotěsnící krystalizační . Hydroizolace silikátová minerální stěrka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky