pátek 7. června 2019

Těsnění pístnice

Pneumatické pístnicové těsnění vkládané do drážky, které splňuje požadavky od výrobce pneumatických a hydraulických zařízení. Firma Trelleborg Sealing Solutions nabízí širokou škálu patentem chráněných typů a materiálů těsnění pístnice , které poskytují uživateli vynikající těsnicí . Utěsnění hydraulického systému je zajištěno celou řadou komponentů. Těsnění pístnice zabraňují úniku kapaliny z pracovního prostoru do okolního prostředí. Jednočinná a dvoučinná těsnění pro pístnice. Těsnicí prvky pro běžné i náročné provozní podmínky.


Těsnění pístnice

Těsnění pístu a pístnice ▫ Těsnění pístu hydraulických komponentKompaktní těsnění Simko. V závislosti na aplikaci může být systém těsnění pístnice. SKF offers a comprehensive selection of sealing products for extremely demanding applications. Whether you require high quantities for larger production . RK sady obsahují těsnění pro pouzdro ucpávky pístnice – díly 4 4 a 45.


PR sady obsahují pístní kroužky a těsnění na konce tělesa válce – díly a 48. Hlavní použití: standardní válce, lehké a standard- ní hydraulické aplikace. Výhody: stabilní uchycení v drážce, dokonalá účinnost těsnění , široký rozsah teplot . Vyráběné profily Pístnicová těsnění 21. RS01a - TĚSNÍCÍ MANŽETA. Manžeta určená pro těsnění i při statickém tlaku . V sortimentu hydraulického těsnění najdete těsnění pístu, pístních tyčí, statické těsnění a další.


Prohlédněte si náš katalog, ve kterém naleznete jednotlivé . JavaScript oder Adobe Flash Plugin benötigt. Um den Inhalt dieser Seite zu sehen, müssen Sie die aktuellste Version des Adobe Flash Player installieren . Manžety patří mezi nejdůležitější typy těsnění pohyblivých částí. Asymetrické manžety jsou určeny pouze k utěsnění pístu nebo pístnice , v závislosti na . Výroba profilového těsnění.


Zobrazit v plné velikosti . Vítejte v online světě profesionálního nářadí, spojovacího materiálu a C-dílů společnosti RECA. My v RECA se již více než let zabýváme prodejem . Název (KK):, TESNENI PISTNICE. Množství v sestavě: 1 . Abychom Vám mohli nabízet co nejlepší služby a správné fungování webu, používáme Cookies. Potvrďte prosím jejich užívání.


Těsnění pístnice

Sada těsnění pro jednotku pérování LHM 35mm. Prodejce zemědělské techniky značek Zetor, John Deere, Pöttinger apod. Eshop nabízí skladem tisíce náhradních dílů a potřeb pro zemědělství. Dvojčinné hydraulické válce. Zde je nutno z hlediska techniky těsnění nejdříve stanovit, zda píst . SADA TĚSNĚNÍ PÍSTNICE JCB 3CX, 4CX.


Pro dynamické jednočinné i dvojčinné těsnící systémy. Naše cena: bez DPH 14Kč s DPH 17Kč. Kategorie: Produkty SMC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky