úterý 25. června 2019

Buková překližka

Produkt nabízíme v následujících variantách: Síla. Použití do interiérů. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Překližky : k doručení domů nebo na prodejnu.


Pro své vynikající vlastnosti (vysoká pevnost, houževnatost a pružnost při nízké objemové hmotnosti) je překližka důležitým materiálem nejen v . Z této překližky vyrábíme některé naše výrobky. Truhlářská buková překližka tl. Vynikající vlastnosti desky jsou zaručeny větším počtem tenkých dýh tl. TRUHLÁŘSKÉ (NÁBYTKÁŘSKÉ) Skládají se ze tří nebo více dýh, slepených k sobě kolmo na směr vláken.


Vyrábějí se z listnatých a jehličnatých dřevin. Březové ( bukové ) protiskluzné překližky jsou desky jednostranně oplášťované s protiskluzovou vrtsvou. Rubovou stranu desky tvoří hladký fenolický film. Nabídka stavebních překližek.


Buková překližka

Nabízíme foliované a surové překližky. Buková překližka 5x400x620mm. Doporučená cena: 1Kč (ušetříte: Kč) . DYAS multiplex - překližky celobukové vícevrstvé. Jsou celobukové překližované desky složené z mnoha vrstev bukových dýh, kde směr vláken je u každé . Kvalita povrchu CC Rozměr:. Skříňka vyrobená z kvalitní . Listnatá překližka z evropského buku , která má využití v nábytkářství, . Dílenský stůl s pevnou kovovou konstrukcí, nosnost 5kg, pracovní plocha buková překližka - multiplex - tl.


Spodní police z bukové překližky tl. V sále sokolovny máme přenosné pódium, které má podlahu z neošetřené pětivrstvé bukové překližky. Jak máme nechat ošetřit povrch překližky, aby tento byl . Combi - vrchní dýha buková , ostatní vrstvy jsou tvořeny kombinací dřevin topol, smrk, . Materiál: buková překližka tl. Jídelní židle ELZA s pevnou skořepinou z bukové překližky a ocelovým, chromovaným rámem.


Povrch sedáku tvoří odolná a stálobarevná nábytková folie. Nohy jsou ukončené plastovými patkami. Sedák a opěradlo vyrobené z bukové tvarované překližky , povrchově upravené kvalitním polyuretanovým lakem.


Dvoumístná lavice se sedákem a opěrákem z bukové překližky lakované transparentním lakem je ideální volbou do všech jednacích a konferenčních místností. L, sedák a opěrka buková překližka , plochooválová konstrukce, povrchová úprava Komaxit, barva dle vzorníku RAL, nohy s . Sedáky a opěráky jsou z tvarované bukové překližky v přírodním provedení, lakované polyuretanovým lakem. Sedák standardně vpředu s kolenním ohybem ( O). Pro frézování se používá topolová, březová a buková překližka.


Buková překližka

Existují i silnější překližky označené, . PŘEKLIŽKY STAVEBNÍ A NÁBYTKÁŘSKÉ. Od podzimu do jara naskladňujeme do venkovních bazénů bukovou kulatinu, . Ceny jsou uvedené včetně DPH. Cena bez DPH: 9Kč.


Dostupnost: na dotaz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky