úterý 18. června 2019

Dlažba bílá

Dlažba bílá

Bílá dlažba nevyjde nikdy z módy. Tato elegantní a čistá barva se snadno kombinuje s dalšími odstíny třeba i ze stejné série. Série Concept od výrobce Rako . Dodejte své koupelně, kuchyni, terase i balkónu šmrnc s novými obklady či dlažbou. Vyberte si jedinečné a kvalitní obklady i dlažbu od prověřených výrobců.


S bílou dlažbou krok vedle rozhodně neuděláte. Dlažba slinutá čistě bílá lesklá. Každá kachle je potažená fólií proti poškrábání při manipulaci a pokládce.


V případě zájmu zasíláme vzorek. Díky Defile můžete mít moderní nejen koupelnu, ale i celý interiér. Zrovna tak se skvěle vyjímá v kuchyni nebo na podlaze.


DPH - sleva Doba dodání: Velké skladové zásoby zn. Bílé , béžové, světle hnědé a . Rako Clay bílá mrazuvzdorná dlažba ve formátu 60x- odlišná tonalita. Přemýšlíte nad tím, jakou si pořídit koupelnu, a nemůžete se rozhodnout? Poradíme vám – volte bílou ! Ať už zvolíte obklady či dlažby lesklé či matné, určitě. Mona 60x60cm dlažba leštěná bílá - Stavebninystastny.


Zámková dlažba 10cm Íčko 35mČernobílá kombinace nová. Zbylo mi ze stavby kusů, mrazuvzdorná bílá mramorová dlažba , rozměry x60cm. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Obklady a dlažby ve formátu 60x6 barva bílá.


Dlažba bílá

Dopřejte si každodenní pocit přepychu! Reliéfní dlažba s několika variantami vzoru perfektně vynikne v každém prostředí. Soklová lišta Mramorová dlažba bílá. Klatovy, cena 500Kč, od DaMa na Sbazar. TERRA grafito formát 20xinteriérová dlažba retro s geometrickými vzory.


Tato velkoformátová dlažba s jemně zdrsněným povrchem přesvědčí svým elegantním, moderním. PERLA kombi dlažba formáty. Kerion Neocim Base Blanc Pur 20xdlažba slinutá bílá.


Barva střepu, červená. Typ, glazovaná slinutá dlaždice. Rako,,Gres Porcellanato Smaltato - plně probarvený střep,dlazba, bila ,60x60cm, rectifikovana,serie,unistone. RAKO Extra dlažba bílá 30x30cm.


Vysoký stupeň odolnosti povrchu PEI 5. Hledáte vhodnou dlažbu pro vaši stavbu? Prohlédněte si nabídku skladebné betonové dlažby BEST s vysokou odolností proti vnějším vlivům. EXTRA ČISTĚ SNĚHOVÁ BÍLÁ.


This Pin was discovered by Jana Jedličková. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Moderní koupelnový obkla který se hodí do každé koupelny. Koupelnový obklad E-Project Romantica bílá x cm.


Povrch tryskaný šedá bílá černá. Standardní plošná dlažba s tryskanou povrchovou úpravou, která zaručuje výborné protiskluzové parametry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky