pondělí 17. června 2019

Dilatovat

Co znamená sloveso dilatovat ? Význam slova dilatovat ve slovníku cizích slov. Význam a typické výrazy slova „ dilatovať sa“ v Slovníku slovenského jazyka. Slovo „ dilatovať “ v slovenskom synonymickom slovníku. Podrobnosti o synonymu dilatovat - slova podobná, která se vztahují k tomuto synonymu.


Synonyma dilatovat : roztahovat se (spára), rozšiřovat. Podobné výrazy k synonymu dilatovat. Odpověď na co je dilatovat v tomto křížovkářském slovníku.


Rorschacha výrazněji rozšířené a vychýlené prožívání ve směru extroverze. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a . Jak dilatovat děložní čípek. K dilataci děložního hrdla dochází v průběhu aktivního porodu, zvětšuje se prostor pro dítě na cestu porodními cestami.


Dilatovat

Nyní ji čeká náročné období, při kterém musí pravidelně dilatovat , aby jí nový orgán nesrostl a dobře se hojil. Nejbližší oporou je momentálně . V lékárnách jsou dostupné tři . Rychlý překlad slova dilatovat do španělštiny, výslovnost, tvary a příklady užití. Otázka, Po jakých délkách je potřeba žlaby dilatovat ? Příloha k: Recidivující pravostranný pleurální výpotek jako projev idiopatické . Ukončovací profil pro plovoucí podlahy, lamínatové podlahy a vinylové podlahy do tloušťky mm. Lišta umožňuje podlaze dilatovat po obvodu. LK pracuje v relativní hypoxii.


FS mechanismus, sympatická stimulace- kalcium). Tyto jevy jsou nejdříve . Konkrementy jsou usazeny ve žlučovodu, kde rostou a mohou tak dilatovat žlučové cesty. Choledocholitiáza komplikuje v 8– cholelitiázu. Může být pigmentovaný.


Dilatovat

Pokud je stěna dilatovaná , přestává platit Frankův-Starlingův zákon a uplatní se zákon Laplaceův. Tlak generovaný stěnou komory k vypuzení krve závisí na . Ani u větších ploch tedy nepotřebujete dilatovat ani aplikovat kari sítě. U schnutí anhydritu však může nastat potíž kvůli vlivu slunečního záření nebo průvanu . Dilatovaný porus Winerův . Bez nutnosti dilatovat se dají lepit nekonečně velké prostory, detailní dořezy ke kupříkladu ukončovacím lištám obkladů, dveřím atd. Za týden mi budou lít anhydritové podlahy. Jde o to, že u této cementové lité podlahy výrobce (betonárka) nařizuje dilatovat prostory větší než m2.


Dobrý den, co prosím znamená těžká dilatace pravé síně a těžce dilatovaná pravá komora? Moc děkuji za vysvětlení. Plexr – ošetření dilatovaných periumbilikálních strií.


Dilatovat

DIB), kde ústí dilatovaná a insufi- cientní podkožní žíla,. Již samotný název je předurčen k tomu, že nám něco od něčeho odděluje, dilatuje. Setkávám se s tím, že lidé dilatace neberou vážně a mnohdy si s tím způsobí . Osové síly v bezstykové koleji.


Kolejnice nemůže volně dilatovat a pohybovat se: V důsledku poměrné deformace vzniknou v kolejnicích napětí:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky