úterý 25. června 2019

Truhlářské řezivo ceník

Prodáváme vysušené truhlářské řezivo - velkoobchod a maloobchod. Ceník - tuzemské truhlářské řezivo. Smrk Ztepilý, Borovice Lesní, Modřín Evropský, Dub Zimní, Buk Lesní, Olše Lepkavá, Topol černý, Jasan Ztepilý, Bříza Bílá, Třešeň Ptačí.


Truhlářské řezivo ceník

Suché truhlářské řezivo pro výrobu nábytku, oken, dveří a jiného vybavení interiérů. Truhlářské řezivo se vyrábí z listnatých a jehličnatých dřevin. Uvedené ceny jsou orientační - dle dohody.


Přehled dřevin a ceník naleznete v horní liště. Prodej kvalitního řeziva za velice nízké ceny! I“ - Účelové třídění podobné třídě “A“, kdy na délce řeziva jsou minimálně metry téměř bez va zdravé nevypadané suky do šířky řeziva jsou možné . V případě zájmu je možné objednat i truhlářské řezivo z dřevin, které nejsou v tabulce uvedeny.


Naše firma disponuje hned dvěma. Největší tloušťka sušeného řeziva je dostupná u borovice - až mm. Níže naleznete orientační ceník naší dopravy, přesnou cenu však určujeme na základě . TYTO STRÁNKY JSOU AKTUALIZOVÁNY.


Jako řezivo označujeme dřevěný. Pro všechny řemeslníky, kteří se zabývají stavbou budov a jiných konstrukcí, máme k dispozici široký sortiment také stavebního řeziva. Jeho samotný prodej pro . TRUHLÁŘSKÉ ŘEZIVO nesušené, Rozměr, Cena v Kč bez DPH. Vzhledem k nestabilním cenám kulatiny na našem trhu Vám informace o všech cenách našich produktů a služeb rádi poskytneme telefonicky, faxem nebo . Ceny jsou uvedeny bez DPH. Možnost smluvní dopravy.


Vyšší, případně pravidelné odběry – smluvní. Výroba a prodej truhlářského a stavebního řeziva. Při výrobě řeziva dbáme na vysokou kvalitu zpracování.


Dřevařské centrum - zakázková výroba, velkoprodej i maloprodej truhlářského , stavebního, paletového řeziva , paliva a poskytování služeb v dřevařském . Syrové řezivo je vyskládáno do hrání a minimálně rok vysychá. CENÍK – štípané palivové dřevo. Dodáváme certifikované řezivo , které vyhovuje podmínkám pro kolaudaci. Nabízíme truhlářské řezivo následujících dřevin: smrk.


Truhlářské řezivo ceník

Standard - truhláři běžně používané řezivo. Je možné objednat i truhlářské řezivo z dřevin, které nejsou v tabulce uvedeny - cena se určí dohodou. Stavební řezivo neuvedené v ceníku je možné objednat - cena se určí dohodou. PILA BON - dřevovýroba, stavební a truhlářské řezivo , krovy, palety, přířezy, palivové dřevo - Otročíněves, Beroun, Kladno.


Vysoká kvalita dřeva a nízká cena. Kontaktní info: SaF prodej řeziva. Pila Bozkov, Železný Brod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky