středa 19. června 2019

Postup při autonehodě

Postup při autonehodě

Jestliže nejste při dopravní nehodě vážně zraněni nebo v šoku, zapněte varovná. Při dopravní nehodě se vždy vyplní pouze jedna sada formulářů. Jak postupovat při dopravní nehodě.


Postup při autonehodě

Máme pro vás přehledný návo jak postupovat při dopravní nehodě, když ji sami zaviníte. Nebo když někdo nabourá vás. Přinášíme proto pravidla jak postupovat při nehodě a vyhnout se problémům při pojistném plnění. Od ledna se mění právní předpisy ovlivňující pojištění . Pokud dojde k nehodě (ve zkratce):. Zachovejte kli zastavte vozidlo a zabezpečte místo . Dopravní nehody se stávají.


I když můžeme dělat všechno pro to, abychom účastníky nehody nebyli, vyhnout se jim zcela nedá. Kvůli zhoršujícím se podmínkám na silnicích patří zima pravidelně k obdobím s vyšší frekvencí dopravních nehod. Stáhněte si leták s jednoduchým návodem pro postup při dopravní nehodě a pro.


Správný postup zvládnutí dopravní nehody doporučujeme prakticky nacvičit. Stali jste se účastníkem dopravní nehody? Hlavně nepanikařte a postupujte podle pravidel. Nejdříve je nutné se dostat do bezpečí a až poté . Povinností každého vlastníka automobilu je mít povinné pojištění na svůj automobil.


Mít sjednané havarijní pojištění na váš automobil je v mnoha případech . O to víc, pokud se Vám nehoda stane mimo hranice České republiky. Víte, jak v takovém případě postupovat ? Naší klientkou byla paní, která se velmi vážně zranila při nehodě, za kterou byla podle soudů zodpovědná její kamarádka, která řídila. Jak se zachovat, pokud se stanete účastníky autonehody Vám poradí instruktoři.


Unsubscribe from BESIP? SubscribeSubscribed . Policií ČR - Krajské ředitelství Brno a Diecézní charitou Brno Vám připravil několik důležitých rad a postupů , jak zvládnout základní úkony při dopravní nehodě . Praha venkov – VÝCHOD – Několik rad a doporučení pro účastníky silničního provozu. Rozhodování po autonehodě je stresem silně ovlivněno. Při kladení konkrétních otázek nebo vyžádání popisu postupu ale dokázalo správně . Poradíme vám, jak postupovat. Jak ale správně postupovat , aby vše proběhlo hladce a bez komplikací a hlavně aby se vše.


Existuje sada základních pravidel, jak byste se při nehodě měli chovat. Nezáleží přitom na tom, zda ji vyšetřuje policie, nebo ji bude jen likvidovat pojišťovna. Zastavte vozidlo, vypněte motor, zapněte výstražná světla, oblečte reflexní vestu. Zabezpečte, aby všichni účastníci nehody, u kterých to jde, opustili vrak i . Nepodepisujte nic, čemu nerozumíte.


Postup při autonehodě

Za jedenáct měsíců loňského roku došlo v Česku k více než tisícům dopravních neho při kterých se zranilo tisíc osob. Kdy musíte zavolat policii, jak vyplnit formulář o nehodě a co dělat, když viník nehody ujel z místa nehody. Videonávod hasičského sboru. Neprodleně zastavte vozidlo a zabezpečte místo nehody (zapněte varovná světla a umístěte výstražný trojúhelník).


Co dělat při dopravní nehodě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky