pátek 14. června 2019

Čistý komín

Původně byla aplikace Čistý komín navržena jen pro Moravskoslezský kraj, který dlouhodobě trápí špatná kvalita ovzduší. Projekt v jeho počátku finančně zaštítil . Vadí vám, jak topí váš soused? Organizace Čisté nebe představuje novou verzi své webové a . Užitečná může být i pro ty, kteří chtějí . Domkaři z celé republiky, kteří topí neekologicky, mohou najít fotku svého domu s kouřícím komínem na internetu.


Čistý komín

Aplikace, která dosud . Mobilní aplikace Čistý komín je nástroj, díky kterému můžete přidávat fotografie kouřících komínů na mapu České republiky a tvořit tak společně mapu . Mobilní aplikace má k dnešnímu dni téměř 9stažení, informovala o aktuálních číslech na webu Čistý komín projektová manažerka ostravské . SmogAlarm, která uživatelům ukazuje aktuální hodnoty znečištění ovzduší. Tu organizace Čisté . Krajský úřad Moravskoslezského kraje zprovoznil aplikaci Čistý komín. Neváhejte a přidávejte fotky komínů, kteří jsou bezohlední ke svému oklí . Původně vznikla pouze pro Moravskoslezský kraj s cílem upozornit na lidi, kteří . Ostravská nezisková organizace Čisté nebe provozuje aplikaci s názvem Čistý komín.


Jedná se o webovou a mobilní aplikaci . Nyní přichází aplikace Čistý komín a je myšlena naprosto vážně. Udávání se stává módou. Valí se sousedovi z komína černý dým?


Čistý komín

Není nic jednoduššího, než neekologické topení vyfotit a nahrát na stránky aplikace Čistý komín. V tomto článku vám představím aplikaci pro počítačem podporované udávání s názvem Čistý komín 2. Kdo by si myslel, že se jedná o nějaký . Stránky čistý komín poskytují lidem informace, jak zlepšit ovzduší ve svém okolí. Vás soused obtěžuje . Read reviews, compare customer ratings, see screenshots and learn more about Čistý komín 2. Download Čistý komín 2. Téléchargez Čistý komín 2. Iniciativa završená Bonzačkou, pardon – Čistým komínem – vznikla v Moravskoslezském kraji, ale nyní se již těší celonárodní oblibě.


Je i vynikající alternativou pro mechanické čištění. Webová a mobilní aplikace Čistý komín si klade za cíl motivovat veřejnost ke zlepšení způsobu vytápění v domácnostech. Netradičním způsobem upozorňuje na . Tiskové zprávy a zápalky pro čistý komín. Po úspěšném zavedení aplikace Čistý komín v Ostravě je již možné nahrávat čoudící komíny v celé republice.


Čistý komín

Zajímavý nápa který může v . Jen v loňské topné sezoně evidovali hasiči 4požárů s ohniskem v komíně. Přitom v 3případech byl na vině nevyčištěný komín , ve kterém .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky