úterý 19. února 2019

Trámy prodej

Trámy prodej

Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů tramy. Zatloukací patka trámu 100x100mm. Prodám zemní vruty pro trámek 120mmDélka. Prodej dřeva na pile Cacovická 7 Brno. Vyrábíme dřevo pro dřevostavby, střechy, pergoly, altány, ploty i terasy.


STAVEBNÍ ŘEZIVO - JAKOST STAVBA (znamená více jak I jakost, středové řezivo). Hranoly, krokve a fošny. Trámy ručně opracované tesařskými mistry starých časů.


RUČNĚ TESANÉ TRÁMY cca 2let staré. Stavebné rezivo - ponuka spolupráce. Výkup a prodej starého dřeva, starých trámů a podlahových desek. Mezi naše služby patří také jejich zpracování tohoto materiálu.


Trámy prodej

Specializujeme se na dřevo z. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba DOMO HUSTOLES, s. Fošny, pracovní desky, rámy, palubky, desky a jiné dřevo - to vše spadá do kategorie Dřevo, trámy , prkna na. Celkem na prodej 100m2. Zabýváme se prodejem a výkupem starých historických dřevěných trámů a podlahových prken. Největší prodejce dřeva a dřevařských materiálů v Brně a okolí. Individuální přístup ke každému zákazníkovi, dostatečná skladová zásoba nabízeného zboží a . Naše společnost se zabývá dovozem, zpracováním a prodejem dubového řeziva.


Možnost odběru vybouraných trámů a prken z přestavby ZŠ. Podstatnou část tvoří také prodej obkladových a podlahových palubek různých . Váš svět dřeva a palubek. Zajišťujeme prodej dřeva - prodáváme řezivo pro krovy - hranoly, latě a trámy.


Trámy prodej

Naší hlavní činností je výroba, zpracování a prodej řeziva. V současné době se zabýváme i výkupem kulatiny a celých lesních parcel. Nakupte stavebniny levně!


Máme smluvních skladů po celé ČR, certifikát Ověřeno zákazníky a více jak 24. Josef Fojtášek - zpracování dřeva, krovy, trámy , prkna, prodej dubového řeziva. Námi vyráběné trámy najdou využití ve vnitřních i venkovních prostorech bytových, občanských, sportovních, průmyslových a dopravních staveb.


Vykupujeme a prodáváme staré trámy , prkna, cihly, kamenné prvky, schody, dlažby a ostatní historický materiál. Provádíme kompletní demolice objektů po. Firma Marušík Holz s. Ostravy nabízí dřevo a stavební řezivo v prvotřídní kvalitě. Nabízím k prodeji suché hoblované trámy , vhodné na krovy, pergoly a pod. Kdo bude mít zájem o koupi použitých trámů z demolice budovy, ať se přihlásí na obecním úřadě.


Stavíte dům, altán, střechu nebo třeba podlahu? U nás najdete vše potřebné: KVH a BSH hranoly, prkna, fošny, latě, trámy a další materiál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky