pátek 8. února 2019

Jutafol d 110 standard

Mriežkou spevnená fólia je určená pre trojplášťové . Nízkoparopropustná podstřešní fólie sloužící k ochraně podkrovních prostor a tepelných izolací. JutaFOL D 1STANDARD. Rozměr role: 5x50m (m2). Skládá se z výztužné mřížky a ze dvou vrstev polyetylenové laminonané mikroperforované fólie. Nekontaktní difúzní fólie - hořlavá, vhodná pro větrané šikmé střešní systémy.


Používá se jako pojistná podstřešní fólie k ochraně podkrovních prostorů před . Fólie je určena pro větrané . Použití: Klasická podstřešní fólie pro větrané střechy. Díky zpevňující mřížce je zajištěna velmi dobrá odolnost před protržením. Dvůr Králové nad Labem. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt.


JUTAFOL D 1Standard. Paropriepustná poistná podstrešnej fólie slúžiace k ochrane podkrovných priestorov a tepelných izolácií. Fólia je určená pre vetrané nebedněné strešné . Slouží především k ochraně podkrovních prostor . Tato difúzní podstřešní fólie je tvořena . Paropropustná pojistná podstřešní fólie sloužící k ochraně podkrovních prostor a tepelných izolací. Minimální sklon použití: 17° při dodržení . Běžně se vyrábí v čiré barvě.


Detailed inofrmation. Folie se pužívá jako podkladní a . Poistná podstrešná fólia určená pre vetrané šikmé strešné konštrukcie. JUFOL D1STANDARD je nekontaktní vyztužená podstřešní difúzní polyethylenová fólie. Máme skvělé cena na stavební materiál.


Tím je dosahováno dostatečných pevností . Firma na zateplení fasá prodej fasádních materiálů, zateplení fasády polystyrenem, zateplení domu vatou. Nabízíme materiály pro zateplení fasá zateplování . Nízkodifúzna bezkontaktná podstrešná fólia slúžiaca k ochrane podkrovných priestorov. Netika atrasta neviena prece vai pakalpojums jutafol d 1standart Līdzīgi meklējumi: no €. Yutafol D 1Standard štiti krovni sloj krovišta u kosim krovnim konstrukcijama. To je zaštita od slojeva u krovnim, zidnim i podnim konstrukcijama.


Doporučujeme pro jednoduché tvary střech (sedlová, pultová). Typ, Rozmery, Balenie. Kotevná pätka zatĺkacia – STANDARD. Terasové diely DECKING STANDARD.


Kompletní ceník betonové střešní krytiny KMB Beta Standard.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky