středa 6. února 2019

Smrad ve spreji

Smrad ve spreji

Admin Ano, smrdí to hodně a dlouho trvá, než to vyčuchne. Falešné prdy ve spreji zaručeně znechutí každého v místnosti. Originální kanadský žertík! Pojmy spojené s tímto produktesmra puch, prdy,. Speciální nabídka do . Hledáte smrad ve spreji ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Zřejmě není nutno rozvádět informace o tomto produktu, protože jeho název mluví za vše.


Stačí nastříkat a je smrad , že by jeden pad. Smrad ve spreji lze využít jako kanadský žertík. Vhodné do uzavřených i otevřených prostor. Je nutné počítat s tím, že budete zamořené prostory delší dobu větrat.


Obsah nástřiků 50ml balení je postačující pro cca 8-aplikací. Při použití v uzavřených místnostech nebezpečí zdlouhavého větrání. S tímto sprejem zažijete spoustu srandy:-) Je to skvělý nápad jako dárek k narozeninám nebo jen tak pro srandu. Kanadský žertík v podobě smradu ve spreji má objem ml.


Příšerný puch a smrad ve spreji. Je libo pořádný smrádeček? Skvělé k odehnání nechtěných návštěv! Může Vás také zajímat. Smrdící samoexplodující sáček.


E-shop Ptákoviny nabízí cerepetičky, karnevalové kostýmy, vtipné dárky a široký sortiment narozeninových žertovných dárků a dárkových předmětů, párty . Karnevalové, párty, maškarní kostýmy, masky, paruky a škrabošky. Párty a svatební dekorace, žertovné dárky k narozeninám, výročím a vtipná trička s potiskem. Foto - recese smrad ve spreji. Produkt není určen k prodeji.


K umocnění kanadského žertíku můžete lejno postříkat sprejem Lejno ve spreji nebo Prd ve spreji. Dalšími produkty jsou rekvizity zvratek, které též poslouží jako. Zápach je velice silný. Doručujeme po celé České republice. Jako kanadský žertík lze použít tento smrad ve spreji o obsahu ml.


Máte někdo zkušenosti se smradem ve spreji nebo s bombou,která se rozšlápne a pak to smrdí? Porovnání cen smrad ve spreji , srovnání cen smrad ve spreji na portálu HLEDEJCENY. Dostupnost: skladem ks.


Prd ve spreji obsahuje ml nechutného, ale opravdu velmi nechutného zápachu ve spreji. Nedoporučujeme používat v uzavřených .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky