čtvrtek 14. února 2019

Mořidlo ořech

Lihové mořidlo je určeno k moření dřeva a všech porézních materiálů (např. beton, OSB desky, cihly). Lihová mořidla se vyrábějí v široké škále . Značka inspirovaná Skandinávií, jejíž obyvatelé se naučili. NIEŻKA VIDARON Bejca mořidlo na dřevo 2ml Bořech americký. Ořech světlý - vodové mořidlo , světlostálé, barvivové, k okamžitému použití s velmi dobrým hloubkovým účinkem.


Mořidlo ořech

Ořechové mořidlo UHB (Universal Holzbeize) od CLOU jsou vodová mořidla na akrylátové bázi. UHB jsou pigmentová, světlostálá a stabilní pro skladování. Voskové mořidlo pozitivní. Pro zvýšení odolností nutné voskovat nebo olejovat.


Prodejní cena bez DPH: 29Kč. Pokud máte čerstvé a nevysušené dřevo, které chcete nabarvit, tak vám pomůže jedině lihové mořidlo Lazurol. Výborně zvýrazní strukturu dřeva a při . Hledáte lihové mořidlo ořech světlý 5ml?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Informace o produktu: Icla mořidlo ořech tmavý 1l. Nejpoužívanější a nejuniverzálnější řada mořidlových koncentrátů určených pro interiér. Koncentráty lze ředit . Je určen k moření dřeva a všech porézních materiálů . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Diese Seite übersetzen mořidlo pro všeobecné použití, ředitelné vodou i rozpouštědly.


Mořidla se vyrábějí v široké škále základních odstínů, další . Před mořením je třeba vyzkoušet odstín na . Všetky informácie o produkte Farba, lak na drevo Icla mořidlo ořech tmavý 2L, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Icla mořidlo . Charakteristika: - oderní přípravek na nové dřevo - preventivním účinkem proti dřevokaznému hmyzu, dřevokazným houbám, dřevozbarvujícím houbám a . K moření dřeva se obvykle používají lihová mořidla. Mořidlo s ořechovým odstínem pro modely lodí. MOŘIDLO CLT - ořech světlý ltr. Pro nanášení stříkáním doporučujem. Olejové mořidlo - HOřech světlý T10.


Mořidlo ořech

Varianta, Dostupnost, Cena bez DPH, Cena s. Díky svoji transparentnosti zvýrazňuje kresbu dřeva a . Mořidla k přímému zpracování jsou hotové mořící roztoky založené na kombinaci barviva UNICOLOR a ředícího roztoku UNITHINNER, které je směsí . Mořidla a barvy na textil jsou vhodné na barvení papírových ruliček. Zákazníci, kteří si tento výrobek koupili, zakoupili následující kombinaci položek. Odstíny: ořech světlý.


Použití: Dřevo, Interiér.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky