čtvrtek 14. února 2019

Příšerky ze skříně

Víte, jak vypadají příšerky , které žijí ve skříních ? Koukali jste tam někdy a hledali chobot, pichlavé ruce nebo velký nos? Začněte hrát a zažeňte je zpět do jejich skříně! Příšerky ze skříně jsou kooperativní hra. Jak se stíny prodlužují, do koutů se vkrádá tma, už ze skříně vykukují, příšerky a strašidla!


Příšerky ze skříně

Kdo z vás se jako malý. Velice pěkná hra pro děti od tří let rozvíjející paměť, postřeh a schopnost koncentrace, která Vám zabere okolo 10-ti minut. Každá příšerka se bojí jen jediné hračky – té, která je vyobrazena na její kartě. Hráči zvítězí, jestliže se jim podaří zahnat všechny příšerky do skříně. Ahoj všichni, vypadá to, že přeci jen zase zvládnu točit videa, kvůli kterým jsem se stala rkou :o) i když.


Hráči během hry spolupracují, aby společně . Na stenách sa objavujú tajomné tiene, pod posteľou číhajú strašidlá a príšerky. To znamená, že hráči namísto toho, aby spolu soupeřili, musí spojit své síly, aby dokázali příšerky porazit. Na zdech se objevují tajemné . Krásně ilustrovaná kooperativní hra pro děti od let. Zažeňte před spaním všechna strašidýlka do skříně.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Hráči společnými silami musí zahnat příšerky do skříně. Podaří se jim to tehdy, když mu. Bojí se vaše děti příšerek? Príšerky zo skrine je nová strašidelne detská hra.


Kooperativní hra pro nejmenší krotitele příšer, vhodná zejména před spaním! Večer vyzerá svet úplne inak. Vítejte na planetě YÓ, záhadné planetě schované kdesi mezi hvězdokupami a temnými mlhovinami, odkud pro vás mimozemšťan . Nakupujte spoločenské hry online vo vašom obľúbenom kníhkupectve Martinus! Autor: Antoine BauzaNáročnost: 1. Hodnocení BoardGameGeek: 6. Přidat do nákupního seznamu. Místo soupeření musí hráči spojit . Rýchle odoslanie, skvelé ceny.


Příšerky ze skříně

Deskofobie S03E08: Rodinné hry s Davidem —. Další díl oblíbeného pořadu o deskových hrách. Samotná výplň krabice je urobená tak, aby slúžila ako skriňa do ktorej treba príšerky skryť. S menšími deťmi je riziko, že papierové dvere skrine čoskoro natrhnú, . Tajemnice Labyrintu je jednoduchá, ale přesto napínavá hra, plná překvapení, při které se třesou zdi! Posouvejte chodby při cestě za poklady, strašidly a draky.


Vyzkoušejte si, jak dobrou máte paměť!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky