neděle 10. února 2019

Poklop na vodoměrnou šachtu

Poklop na vodoměrnou šachtu

Vodoměrné šachty připojí vodu mimo budovu, kde nelze mít vodoměr přímo do. Malé vodoměrné šachty MODULO nabízejí jednoduché, kompletní a optimální řešení. Dodávka: plastové vodoměrné šachty s dopravou po celé ČR zdarma. Domovní vodoměrné šachty Domovní vodoměrná šachta firmy GONAP slouží.


Poklop šachty je jednoduchý . Prefabrikované vodoměrné šachty se po- užívají jako. Zakrytí šachty se provede buď litinovým, nebo ocelovým poklopem - v místech . Válcovitý korpus vodoměrné šachty je PP deska vytlačovaná o síle 5-mm. Usazují se do výkopu pod. Vodoměrná šachta slouží pro osazení vodoměru a armatur a zpravidla bývá kulatého či hranatého.


Jaké jsou požadované rozměry a podle čeho vybrat poklop. Do standardní výbavy naší vodoměrné šachty patří pochůzný poklop s nosností 2kG, stoupačky a dva těsnící průchody ( ø mm ) umístěné 1mm od dna . U šachty se předpokládá osazení vodovodní armaturou a vodoměrnou soupravou. Stavíte či rekonstruujete dům? Vodoměrnou šachtu je možné umístit těsně za hranicí pozemku (oplocení). Pokud se rozhodujete o výběru vodoměrné šachty , měli byste hledat.


Plastovou šachtu je pak . MODULO výškově nastavitelná 1-130cm poklop 15t. Požadavek na zamykatelný poklop sdělte v objednávce. Pro přístup do vodoměrné šachty je nutné vybavit šachtu žebříkem, který může být dle objednávky . Pochůzný poklop Avíko revizní šachty Ø 4DN400. Hlavní výhodou vodoměrných šachet z plastu je jejich nízká hmotnost, životnost a 1 vodotěsnost. Nabízené šachty mají pochozí poklopy a splňují ČSN pro . Informace o vodoměrných šachtách pro zájemce o vodovodní přípojku.


VŠ zabezpečit, dělá se poklop s petlicí emoticon . Vstupní šachta o průměru 6mm a výšce 2mm je opatřena plastovým poklopem. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Vodoměrné samonosné plastové šachty české výroby od Ekocis a Machov. Velikost šachetního nástavce a poklopu je 75xnebo 60x60xcm.


Vhodný zejména jako dekl na kanál nebo poklop na vodoměrnou šachtu. Al žebříkem pro snadný a bezpečný vstup. Samozřejmostí je pochozí poklop s možností . Ponúkame Vám na predaj vodomerné šachty z našej ponuky, najpredávanejšia . Použití poklopu : - kryt na jímky. Když svépomocí, tak i vodoměrnou šachtu.


Nástavec i poklop jsem vyrobil z výrobků, které nabízí firma TRANSFORM Lázně Bohdaneč. Víko šachty je vyztuženo, poklop je zhotoven z PP. Tento může být osazen uzávěrem na zámek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky