čtvrtek 14. února 2019

Hmoždinka 8

Hmoždinka 8

Rozpírá se do dvou stran a jejím natočením a nasměrováním rozpěrných sil podél okraje lze zabránit jeho odštípnutí. S je vhodná k upevnění . Díky rozpírání do čtyř stran hmoždinka fischer SX zajišťuje optimální přenos. HL XX - hmoždinka. Nylonová hmoždinka do všech stavebních materiálů. Představení plastové hmoždinky do ytongu.


Hmoždinka 8

Stáhněte si do mobilu aplikaci VYHLEDÁVAČ HMOŽDINEK od fischera. Domácím kutilům a malým řemeslníkům. Mosazná rozpěrná hmoždinka pro metrické šrouby M 8. Malá montážní hloubka snižuje námahu při vrtání.


Vhodná pro beton, předpjaté betonové desky s dutým. Attachments and certifications. Přeposlat Tisk Dotaz na produkt Porovnat. Holzbauschraube ,0x1TXgelb verzinkt, Teilgewinde, Senkkopf . Stavební hmoždinka je určena k pevnému uchycení nekonstrukčních prvků vruty do zdiva z plných cihel, betonu. Nylonové vysoce kvalitní hmoždinky s kovovým trnem s antikorozní úpravou pro efektivní upevnění montážních kotev.


Skládá se z pláště z kvalitního nylonu a . Superficial velocity sulfur-containing hostages prednisone haemopoietic prednisone online hopes, suitable. Doporučení výrobce hmoždinky by měly být instalovány bezprostředně po vybalení ze zataveného sáčku. Průměr vrutu, - mm.


Natloukací hmoždinka se šroubem pro jednoduché uchycení materiálu. Oblasť použitia: obrazy, svietidlá, držiaky, profily, konzoly, elektrické vypínače, garníže atď. Uložiť na porovnanie. Rozměr: x 1mm - Min.


Se zápustným rozšiřovacím talířkem DT 1V, kotevní hloubka min. ETA průměr mm, ke kotvení . Osazovací nástroj D. Bezvadná univerzální nylonová hmoždinka UX skutečně do všech stavebních materiálů. Při použití do betonu má samozřejmě nejvyšší výkony. Momentálně není skladem.


Pro rychlou a snadnou montáž a ukotvení čehokoli do všech běžných stavebních materiálů. Celková cena3Kč s DPH Běžná cena. Akustická hmoždinka ×1v balení kusů. Cena: 59Kč Cena bez DPH:49Kč Cena za ks bez DPH: Kč. Webertherm SRD-je nová šroubovací talí- řová hmoždinka s ocelovým trnem.


Hmoždinka 8

LFM talířová hmoždinka s kovovým šroubovým trnem. FIXPLUG talířová hmoždinka s předmontovaným plastovým trnem. Hmoždinka UNI, spojovací materiál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky