středa 13. února 2019

Metráž sovičky

Metráž sovičky

Dekorační látka SOVIČKY a srdíčka červené šíře 1cm. V naší nabídce metráží Vám můžeme nabídnout i toto krásné plátno s dětským motivem. K látce se hodí jednobarevné plátno hnědé, světle béžové, šedé, také naši. Sovičky šedohnědé-zahraniční látka - bavlna - metráž. Velmi pěkná kvalita, jemná na dotek , tkaná z jemných přízí.


Krémový podklad s motivem barevných veselých soviček. Materiál: 1 bavlna. Vhodné na povlečení, mantinely, závěsy, kapsáře, polštářky atd. Dětská látka s motivem hnědých soviček. Prodám - látka látky metráž SOVIČKY SOVIČKA, lokalita Jičín.


Krásná dětská metráž , vzor fialové sovičky na bílém podkladě. Postavičky jsou všemi směry. Omyvatelný PVC ubrus v šířce 140cm s dětským motivem. Na rubu netkaná textilie. Cena uvedena za běžný metr.


Bavlna je jemná a hladká. Goldea bavlnená látka SIMONA - vzor 6sovičky na smotanovom - metráž š. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Potahová látka s vytkávaným vzorem. Vybírejte nejlevnější Metráž sovičky šedé a růžové v nabídce internetových obchodů. Složení: 1 bavlna.


Krásná zahraniční látka se sovičkami-látka nejen pro děti. Atest pro děti do let. Nádherný jemný a roztomilý vzor přesně v posledním . Bílé bavlněné plátno, růžové, zelené a tyrkysové sovy.


Tisk na bavlně , režný efekt ,1 bavlna š. Krásná kytička srdíčka vhodné i na drobné tvoření. Polštářky, zástěrky, čelenky , sukýnky, ale i polštáře,. Impregnovaná textilie, kočárkovina, batohovina, potahová látka, 1 polyester. Pevná textilie, ideální pro výrobu tašek, batohů, potahů na kočárky a . Nabízíme vám kvalitní bavlněnou metráž našich látek. NOVINKA látka metráž sovičky modrozelené.


Použití: na dětské povlečení do . Flannel Fleece potištěný, motiv sovičky na hnědém podkladu, látka, metráž. U nás probíhá období karnevalů, tak i dnešní tvoření, ač nevím, kdy přesně článeček vyjde, je motivováno touto dobou. Igelitový ubrus s textilním podkladem je omyvatelná PVC ubrusovina, jejíž předností je jeho praktičnost a dlouhá životnost. Jemné bavlněné plátno složené ze 1 bavlny.


Metráž sovičky

Látka má krásný vzor soviček na smetanovém podkladu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky