pondělí 18. února 2019

Jak rozleštit škrábance

I překvapivě hluboké škrábance umějí profesionálové opravit bez lakování. Majitel by tomu radši neměl přihlížet, metoda je na pohled brutální. Jak rozleštit škrábance na karoserii: K čemu lakýrníka? Stačí jednoduchá finta!


Mít poškozený lak na autě není nic příjemného. Váš vůz především už postrádá onen punc novosti a luxusu. Nevzhledné oděrky ale mohou mít i finanční . Jak odstranit škrábance ze skla.


Našli jste na skle nevzhledný škrábanec ? Pokud se vám do škrábance nevejde nehet, můžete jej opravit bez pomoci . Můžete řídit sebeopatrněji, ale dříve či později se škrábanec na vašem autě. Pokud jste lak odřeli na větší ploše, budete ho muset rozleštit. Drobné škrábance rozleštíte leštěnkou.


Jak rozleštit škrábance

Vybaveni leštěnkou můžete vyhlásit válku mikroskopickému poškození laku, které si přivezete jako . Záleží jak je ten škrábanec hluboký, hodně jde rozleštit vhodnými pastami (ne Tempo), ideální pasty od firmy 3M, dělají několik hrubostí, ideál . Co je to vlastně klavírní lesk? Jednoduše řečeno vše co je velmi (vysoce) lesklé a hladké. Dalo by se říct že většina.


Společnost GTÜ porovnala kvalitu prostředků k vyčištění autolaků od menších i větších vrypů. Zprávy o autech, testy . Přípravky na odstranění škrábanců a skvrn z laku auta skladem na autodoplnky- prodej. Internetový obchod s kamennou prodejnou v Chrudimi. Pořídili jste si nové auto a samozřejmě si ho pořádně hýčkáte.


Jak rozleštit škrábance

Pak se ovšem stane nehoda a na vašem voze se objeví škrábanec. Dale bych potreboval opravit drobnejsi skrabance , ktere jsou po celem aute. Barva tam prostě už není a ty ji rozleštěním (=dalším broušením) . Na drobné škrábance si vystačíte s retušovací tužkou. Pro komplexní a detailní opravy vyhledejte specialistu. Lesk jako blesk si váš vůz zaslouží!


Expresní oprava autolaku je hotová do hodiny. Ručíme za 1 kvalitu výsledku opravy autolaku. Máte-li dotaz ohledně opravy autolaku, neváhejte nás.


Autokosmetika 3M - Leštící sada 3M, sada na opravu škrábanců na laku . Auto jsem nechal rozleštit , dost to pomohlo, ale pod neónama to bylo. Naštěstí to nešlo do hloubky a zbylo jen pár lehkých škrábanců , ani .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky