středa 28. listopadu 2018

Struhy na dřevo

Struhy na dřevo

Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Jako držadlo prvního struhu poslouží klidně neopracované dřevo z menší větve. Možná se vám válí na půdě, nebo někdo poblíž likviduje dílnu po . Soustružnické nože na dřevo Profi sada ks dlát k soustruhu na dřevo. Charakteristika : - Dláto na soustružení dřeva STRUH 105x345mm vnitřní rohový levý, Cr-V ocel 60HRc, NAREX BYSTŘICE - STRUHY s dlouhou ergonomickou . Rybinový struh vhodný k soustružení zahloubení pro čelisti rybinového sklíčidla.


Struhy na dřevo

Dutinový struh - bez rukojeti Nástroje Nástroj navržen pro příčné soustružení. Nástroj pro soustružení dřeva profesionálních kvalit za českou cenu. Baleno v dřevěné krabici.


Gurtool, dutinové dláto, prům. Anglická dláta na soustružení dřeva. Pro-PM Struh se zaobleným nosem mm Crown 261PMW. DLÁTO - STRUH ŽLÁBKOVÝ UBÍRACÍ (hrubovací),š 25mm.


DLÁTA - STRUHY k SOUSTRUŽENÍ DŘEVA - sada ks. Inzerát byl odebran . Prodej ručního i elektrického nářadí, nástrojů a měřidel pro soustružení, frézování , vrtání, závitování, vystružování, vyvrtávání, broušení, upínání. Sada rádiusových struhů na dřevo Holzmann ADSRS4TLG.


Předmětem nabídky je sada ks struhů zhotovených podle praktických vzorů k soustružení předmětů ze dřeva. Materiál čepelí: ocel . Standartní soustružnická dláta ( struhy ) jsou vyrobená ze speciální nástrojové oceli a kalená po celé délce čepele. Record Power nabízí řadu profesionálních, vysoce kvalitních prostředků pro povrchovou úpravu dřeva , které pomáhají dosáhnout vynikajících výsledků. Rukojeť je z habrového lakovaného dřeva. Prý kdysi kdesi kdosi viděl vyhřáté i hodně drahé struhy , tak proto.


Pevně ukotvený materiál se plynule otáčí kolem své osy a speciální nože nebo struhy dřevo tvarují. Tímto způsobem zhotovíte nohy k židlím a . Struhy dodávané v této sadě mají tmavě mořenou rukojeť. Petr Skácel - umělecké soustružení dřeva. Klasické soustružení dřeva počítá především s odkrajováním, řezá- ním dřeva během jeho. Parametr 2: Soustruhy na dřevo HOLZMANN.


Nářadí elektrické - Příslušenství - pro soustruhy na dřevo. Charakteristika : - Struhy HSS LINE PROFI jsou vyrobeny z vysoce kvalitní rychlořezné oceli POLDI tepelně zpracované na tvrdost až HRc. Srovnejte ceny, přečtěte si.


Struhy na dřevo

Struhy s kvalitní čepelí jsou určeny pro soustružení dřeva. Jsou univerzální nástroje pro soustružení vnitřních i vnějších povrchů. Kotouč ARBORTECH woodcarver je urcěn na opracování všech typů dřeva v. Zde naleznete základní soustružnické nože - struhy pro hobby a profesionály z .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky