středa 14. listopadu 2018

Drevena pokladnicka

Pokladnička ve tvaru truhly z lehkého dřeva. Na spodní straně pokladničky je uzavíratelný otvor. Podkladnička má rozměry 10x8x7cm a je možné ji dále . Svatební krajková pokladnička růžová. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Hledáte drevena pokladnicka ? Dětská dřevěná kasička pro holky i kluky.


Drevena pokladnicka

Vhodná na dozdobenie. Všechny dřevěné pokladničky jsou mořeny a lakovány. Krásná dřevěná pokladnička s motivem legendárního Krtka je pěkný dárek pro vaši ratolest. Děti se mohou hravým způsobem naučit střádat si penízky.


Tak šetři s Krtečkem! Pečlivá výroba pokladničky dává vystihnout krásu dřeva. Dřevěná pokladnička zvířátka 1ks . Na zádech je otvor pro házení mincí do pokladničky.


Zvednutím ocásku se zadní díl otevře a mince se . Ručně vyráběná dřevěná pokladnička z borovicového dřeva je skvělou variantou pro odkládání svých úspor a navíc skvěle vypadá. Může být také vhodným . DOVOLENKUJEME :) Objednávky prijaté 2. Pevná, pečlivě zpracovaná truhla vhodná na střádání úspor. Tato exklusivní dekorativní pokladnička je vyrobena z nekvalitnějšího dubového dřeva s nejvyšší pečlivostí.


Naučte finanční gramotnosti také Vaše děti. Kvalitní pomůcka české výroby. Vyrábí jí pan Jindřich Halabala, s láskou, je to vidět na všech jeho výrobcích.


Drevena pokladnicka

Lakována lakem na dětské hračky. Dekorována ubrouskovou technikou. Nádherná kasička , která se . Mince se vhazují otvorem v průhledném kontrolním okénku. Pro „vytěžení“ úspor netřeba rozbíjet, stačí malý křížový šroubovák.


Truhla je vhodná najmä na ukladanie úspor a nebudete veriť, ako dlho trvá takú truhlu. Uložiť na porovnanie. Dřevo Drevená truhlica III pokladnička. Veškeré informace o produktu.


Drevena pokladnicka

Inzerát Retro dřevěná pokladnička v okrese Zlín, cena 190Kč, od mt. Popis: Prodám retro dřevěnou pokladničku - ks, zachovalé, pěkný stav. Znáte legendární retro pokladničku oslík?


Hračka je vyrobena jako kopie legendární pokladničky. Oslík poslouží jako pokladnička nebo dekorace nejen pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky