úterý 27. listopadu 2018

Cokoladova pena

Cokoladova pena

Lehounká, nadýchaná pěna z kvalitní čokolády je jako sen zhmotněný do skutečnosti. Pokud ji nepřestanete ujídat včas, tahle čokoládová pěna bude jediný hříšný bod vašeho valentýnského či jinak zamilovaného dne. Božsky čokoládový chlazený dezert vynikne nejen na nedělní tabuli. Milovníci čokolády, pozor!


Cokoladova pena

Připravili jsme pro vás recept, který vás jistě potěší. Lahodnou čokoládovou pěnu totiž připravíte během několika . Mousse au chocolat ( čokoládová pěna ). V jiné vodní lázni ušlehejte vejce a . Jen suroviny a minut času vám stačí na přípravu této hříšně dobré čokoládové pěny. Naučte se tento kouzelný dezert! RÝCHLA ČOKOLÁDOVÁ PENA ⬇️ CELÝ RECEPT V POPISE Ahojte, už ste sa určite všetci tešili na nový diel. Kým čokoláda vychladne (ale treba dať pozor na to, aby nestuhla), elektrickým . Hľadáte recepty na prípravu čokoládovej peny?


Vyberte si z ponuky najlepších receptov na čokoládovú penu online. Nadýchaná a přitom hutná. Jemná a zároveň neuvěřitelně chuťově plná čokoládová pěna.


Je velice sytá, takže porce stačí opravdu maličké. Lehký dezert plný čokolády ocení všichni požitkáři. Recept najdete na kuchynelidlu. Ingredience na porce.


První recept v novém roce odstartovala blog lahodná extra čokoládová pěna. Na Vánoce se mi udělala velká zásoba hořké čokolády, a tak . Já ho zkusila prvně podle receptu Michela Roux z jeho . Jiný způsob, ale stejně dokonalé výsledky - i když má pěna z belgické čokolády na základě anglického krému sklon. Dávej pozor, ať pěna nespadne a moc ji nepřešleháš. Pěnu dej do skleniček, v ledničce nech vychladit a nakonec ji ozdob popraškem z kakaa a lesním ovocem. Už jste ochutnali čokoládovou pěnu našeho šéfkuchaře?


Dnes se s Vámi podělí o recept na tento klasický dezert pro milovníky čokolády. Rozlámanou čokoládu rozpusťte ve vodní lázni. Vysokotučnou smetanu ke šlehání.


Nejoblíbenější dezert mého muže je určitě tento. Zajímavě vypadající a lahodně chutnající čokoládový dezert přelitý malinovou omáčkou. Já ji vlastně moc nemusím. To se ale nedá říct o mých blízkých. Tahle čokoládová pěna má prostě . Nejprve si ve vodní lázni rozpustíme čokoládu s kokosovým olejem.


Cokoladova pena

Mezitím si vyšleháme kokosové mléko. Poté k němu přilijeme čokoládu s . Pokud vám po předešlých dvou pochoutkách stále něco chybí, je to právě lehký jarní . Inšpirujte sa aj ďalšími receptami z našej on-line kuchárky. Tato veganská pěna se sníženým obsahem tuku nadchne každého mlsouna Základem je aquafaba, tedy voda z nakládané cizrny. A co taková nadýchaná hebká čokoládová pěna ? Postup: Čokoládu a smotanu privedieme do bodu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky