čtvrtek 8. listopadu 2018

Přepínací relé 230v

Pomocné ovládání osvětlení . A Indikace výstupu: Ano . Slouží jako posílení či “rozmnožení” kontaktů stávajícího zařízení. ERL 10A 2P Uc 230V -240VAC Ue 250VAC. Rozšíření pro přepínací relé.


Přepínací relé 230v

Patice jsou dimenzovány na relé se dvěma nebo čtyřmi přepínacími kontakty. Elektromagnetické relé je elektrotechnická součástka, která obsahuje. Výkonové relé VSS6je osazeno 6x přepínacími kontakty - to vše v . MINIATURNÍ VÝKONOVÉ RELÉ PT.


Napájecí napětí AC 2V. Výstupní kontakt: 1x přepínací 16A. V provedení do instalační . V 10A odporové, 3A induktivní SPDT přepínací relé umožňuje připojení k většině domácích otopných systémů bez nutnosti dodávky různých typů. Spínací stavy relé Kjsou indikovány pomocí LED.


Stav výstupu indikuje . Relé a jejich příslušenství. Typ relé : Finder 40. Poruchová signalizace pro vstupů 230V AC. Průmyslová polovodičová relé představují univerzální izolační bloky pro použití. Instalační relé , 2-pólové.


Vlastnosti: přepínací. Multifunkční relé určené pro. Napětí cívky: V DC. První 6mm relé s pevnými mechanickými vývody, kompatibilní s řadou polovodičových relé G3RV. VS obsahuje celkem typů pomocných relé – VS116K, VS116U, . Počet kontaktů jako rozpínací kontakty Počet kontaktů jako přepínací kontakty Řídicí napětí.


Přepínací jednotka slouží k napájení spotřebičů na 230V , přístroj automaticky zvolí. Přepínání vstupů ovládá mikropočítač o spínání se starají výkonové relé. A, 230V , N 230V , 589. JIŠTĚNÍ, SPÍNÁNÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ - Stykače a relé. Výrobok je určený pre montáž na DIN lištu do elektrických rozvádzačov.


Slúži na spínanie spotrebičov s parametrami max. Inštalačné relé , prepínací, 230V AC, vyšší zapínací prúd. Mžiková relé univerzální – miniaturní, standardní a modulární. RB-23 x pomocné silové relé , ovl. Toto relé umožní řešit širokou řadu úloh.


Přepínací relé 230v

MULTIFUNKČNÍ RELÉ MT – POKRAČOVÁNÍ. PŘEPÍNACÍ A, PATICE PINŮ. SREL-SL-2-UKE-M1-230W-10.


Ovládací napětí cívky relé v provedení s jedním a dvěma přepínacími kontakty může být jak střídavé, tak i stejnosměrné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky