pondělí 26. listopadu 2018

Riflovina metráž

Internetový prodej metrového textilu. Velký výběr látek pro výrobu dámských a pánských oděvů - riflovina , džínovina. Málo se ale ví, že džínovina ( riflovina ) nemusí být jen . Prosím o pochopení, že stav skladu nemusí být vždy v každém okamžiku aktuální.


Riflovina metráž

Při potvrzení objednávky budete informování o možnostech dodávky. Cena: 1Kč (EUR). Prírodná alebo zmesová jeansovina a riflovina a aj látky s dizanom jeansovým nájdete v tejto skupine jednofarebné, aj vzorované s potlačou. Pravá riflovina metráž.


Hodnocení produktu: Zatím bez hodnocení. Vaše hodnocení: IHNED K DODÁNÍ. Bavlněná riflovina pravá pevná látka v šíři . EU metráž - STREČOVÁ RIFLOVINA DŽÍNOVINA - Sloníci SVĚTLE MODRÁ empty. Vyšívaná riflovina embroidered flowers black and white.


Riflovina metráž

Vyberte si z našej jeansoviny - rifľoviny - s rôznymi vzormi a odtieňmi. Predaj metrážnych látok za veľkoobchodné ceny. Tenká odlehčená bavlněná riflovina v tmavě modré barvě s tiskem drobných madeirových kytiček. Co je žhavou novinkou na poli módy? Riflovina , denim, džínovina v naší nabídce.


Určitě můžeme říct, že pro letošní rok to je kvalitní riflovina. Možná si říkáte kdo by nosil stále rifle? Směsová riflovina (denim, džínovina) 1tmavě modrá žíhaná, š. Minimální odběr 50cm.


Inzerát metráž - prací kordy a riflovina v okrese Česká Lípa, cena dohodou, od Emilie Valjentova na Sbazar. Popis: Nabízím metráž z pozůstalosti - prací kord. Váš obchod s látkami, metrovým textilem a galanterií. R, sloužící i jako výdejní místa eshopu.


Elastická bavlněná riflovina nebo také denim či džínovina v jemně žíhané černé barvě. Látky lněné, metráž (7). Rozměry : x 5m Poštovné při platbě předem . Jednofarebná zeleno-žltá rifľovina - denim. Zloženie džínsoviny ​​bavlna, polyester, elastan. Nabízíme látky, metráž , střihy, háčkované výrobky, vlny a materiál pro tvoření.


Metráž má šírku 1cm. Objednejte si online, nebo v kamenném obchodě v Rožnově pod Radhoštěm. Ponúkame odevné, detské, dekoračné, poťahové a špeciálne látky.


Neni silná a krásně splývá. Vhodná na letní oblečení k.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky