pondělí 19. listopadu 2018

Střešní latě rozměry

Střešní latě rozměry

Kdy použít střešní latě 30xa kdy 40x60? Minimální rozměr větrané mezery je u izolované střechy v případě použití latí a kontralatí cm. Střešní latě pro nosné konstrukce střešní krytiny, smrkové dřevo je. Cena včetně DPH za ks. Stavební prkna, x mm, - m. Nabízíme střešní latě na nosné konstrukce a jiné využití.


Střešní latě rozměry

Informace k vlastnostem střešních latí , popis, ceny, rozměry. Vyřešit vzdálenost střešních latí pro vás bude snadné. Ke krycí délce je třeba připočítat i nárůst délky vyplývající z rozměrů střešní kontralatě. Ve stále nabídce máme střešní latě standardních rozměrů.


STŘEDOVÉ ŘEZIVO – HRANOLKY A FOŠNY (standardní rozměry ). STŘEŠNÍ LATĚ (standardní rozměry ). Standardně jsou dodávány střešní latě smrkové v rozměrech. Sortiment řeziva se dělí především podle rozměrů a je tvořen převážně z latí, prken, fošen a hranolů. Krovy tvořené hranoly a trámy mechanicky nesou střešní krytinu. V příloze níže neleznete rozměry středového řeziva, které obvykle míváme po . Na této stránce najdete přehledné tabulky s ceníkem a rozměry našich.


OSB desek, palubek, hoblovaných prken, střešních latí a dalších výrobků. Nabízené střešní latě odpovídají platným evropským výrobním normám. Latě nejsou uměle vysušené. Jejich hlavní uplatnění je ve . Nosným prvkem střešní krytiny jsou střešní latě a kontralatě.


Vyrábíme ve dřevinách smrk, borovice, modřín dle rozměru zakazníka do m. Uvedené rozměry střešních latí jsou doporučené hodnoty. Vždy je ale i nutné zvážit místní podmínky. Luminex opět položit na střešní latě. Jednoduše jde o lať , ve které jsou zářezy přesně pro požadovaný rozměr laťování.


Střešní latě rozměry

Pro její určení používají jako parametr pouze sklon střešní plochy, přitom by . Impregnované střešní latě. Prvek, Průřez (mm), Délka (mm). Tloušťka a rozteč latí záleží na únosnosti vlnitých a trapézových plechů, zatížení a sklo- nu střechy. Lať střešní x délka 1m.


Rozměr střešní latě je min. Skladem máme různě velké latě pro nosné konstrukce střešní krytiny. Pokud si nevyberete z nabízených rozměrů , připravíme vám latě na míru.


Další rozměry neuvedené v tabulkách po domluvě!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky