pátek 30. listopadu 2018

Kamenný sokl

Sokl domu dělá stejně jako fasáda tvář celého domu. Proto je výběr takové imitace kamene či přírodního obkladu nanejvýš důležitý. U soklových obložení je.


Kamenný sokl

Dobrý den, prosím o radu jak udělat kamenný sokl u novostavby (především jeho případné zateplení). Kamenný obklad pro Váš dům. Máme vylité pasy betonem, mohl bych . Zateplení soklu staršího domu 17 Posts 22.


Otázku domovního soklu obvykle řešíme v souvislosti s rekonstrukcí fasády. Zvláště starým domům, ale i dřevěným chatám sluší klasický kamenný sokl. NOVINKA – jako první na trhu jsme aplikovali kamenný koberec i na svislé plochy, sokl u domu a to bez bednění!


Nevíte z čeho udělat obklad a . Venkovní obklady jsou určeny na obklad fasá soklů , teras nebo plotů. Sokl - plošně malá část z fasády domu, někdy nenápadná a zbylá bez povšimnutí. Patří však k nejvíce namáhaným částem a náročným detailům stavby. Jedna z možností jak obložit sokl je flexibilní kamenný obklad. Obklad je možný ho aplikovat na všechny druhy podkladů.


Je vhodný na dřevo,sádrokarton . Najděte dodavatele pro téma kamenný sokl. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Sokl u domu má ochranný a izolační význam. Správná funkčnost soklu je důležitá i vzhledem k zateplení domu.


Kamenný sokl

Jaké plusy a minusy má kamenný sokl ? Garážová vrata zůstaly původní kromě nové modřínové . Při použití obkladu na zateplení dejte pozor na správnou . Dobrý den, chtěla bych se zeptat, čím bych mohla natřít kamenný sokl u starého domu. Pokud je sokl z pískovce (nasákavý kámen) je možné . Vyřešil jsem to tí, že jsem nopovku zařízl zároveň s terénem, kde končil kačírek. Kačírek mám nasypanej od drenážního husího . Jedna ze zdí tvoří z části čelní stěnu sklípku na jehož vchod je použit kamenný překla ve vyšší části je zazděna podpěra pro kovanou branku, druhá nižší část.


Dekorativní kamenný sokl. Obkladový kámen pro základnu: přírodní a umělý. Souhlasíte, že obložení základny přírodním kamenem . Pod dříkem je kamenný sokl , stojící na dvou pískovcových deskách, které tvoří stupeň oddělujícího od vyskládaného kamenného základu.


Po základech následoval kamenný sokl. Vyniká dlouhou životností a nevyžaduje složitou údržbu. Vhodná je břidlice, která navíc zaujme .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky