čtvrtek 8. listopadu 2018

Betonová skruž 1200

Tato skruž je ekologická, odolná vůči mrazu a dalším vlivům prostředí. Vyrábí se skruže přechodové, se stupadly a nebo bez stupadel. V současnosti jsou betonové skruže dokonalým pomocníkem pro kopané, ale i vrtané studny.


Dílce pro studny – betonové skruže a poklopy – slouží k budování studní a šachet. Jsou ekologické, odolné vůči mrazu a dalším vlivům prostředí, jsou rozměrově . Lze vyrobit do poklopu otvor dle přání zákazníka za 20- Kč. SKRUŽE STUDNIČNÍ jsou vyráběny v provedení kruhovém dvoudílném v přírodní barvě.


Prodáváme vymýané a betonové skruže. Vymývaná skruž Rona je vhodná na výsadbu zeleně, nebo jako okrasné skruže na studnu. Prohlédněte si ceny jednotlivých dílů.


Výroba betonového zboží a zpracování přírodního kamene. Kategorie Studňové skruže a zákrytové desky má následující podkategorie:. Svislý stavební dílec s. PŘECHODOVÁ SKRUŽ – KÓNUS.


Studniční poklopy jsou vyráběny v provedení kruhovém dvoudílném v přírodní barvě. Používají se jako krycí desky na betonové. BETONOVÉ SKRUŽE , CENA bez DPH, CENA s DPH.


Betonová skruž 1200

Skruž je opatřena polodrážkou. Vyrábíme betonové poklopy na skruže v Hradci Králové. Plastový poklop na skruž ,studnu - prům.


PE stupadly v nabídce studniční betonové poklopy půlené, celé nebo se . Zahájena výroba betonových skruží a konusů se zámkem a gumovým těsněním. TBS-Q, TBR-Q pro sílu stěny mm. Místo prodeje: část obce . Ponuka výrobkov zahŕňa i betónové skruže a poklopy, rôzne druhy okrasných dlažieb, pilierové. Betónové tvarovky a skruže.


Technické podmínky dodací. Meliorační skruže ,kónusy,přechodová deska. Betonová šachtová dna a skruže , betonové. Vyrábané odlievaním v oceľových formách vibrovaním a lisovaním. ACHTOVÁ DNA, SKRUŽE PO KANALIZAČNÍ ŠACHTY - síla stěny cm.


Základní provedení šachtového dna je s betonovým žlabem a nástupnicí, standardně. PU pěna na betonové skruže - zimní je inovační příruční jednosložkový výrobek. Tato jednosložková polyuretanová pěna vytvrzuje vzdušnou vlhkostí, výborná . Predám betónové skruže nové vybroliaté SVK cement 4. MABA poklop BEGU Abetonový ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky