úterý 25. září 2018

Vatelín metráž

Toto polyesterové objemové rouno se vyznačuje výrazně měkkým omakem a splývavostí. Díky svým vlastnostem nabízí všestranné využití. Metráž dětská látka - Medvídek Sparkys zelená. Vatelín 100g, měkčená verze empty. Maloobchodní prodej látek, metráže, vatelínu, výplní PES, EPS doplněný o bytový textil, textilní galanterii, dětskou obuv.


Vatelín metráž

Polyesterové rouno z dutého vlákna neboli vatelín v metráži o šíři 150cm, v různých gramážích slouží jako výplňový materiál do polštářů a přikrývek, zimních. BlackOut - zatemňovací metráž - dekorační látka - melír růžový. VATELÍN -ROUNO-PES KULIČKY. Dětská látka metráž -sovička světle modrá.


Používá se do kapsářů, mantinelů, polštářů, přehozů, bundiček, sedáků. Pestrý výběr výztuh, výplní, vatelín a vycpávek. Jde o složení materiálu 1 PET. Materiál, který je vhodný i pro . Výplňové polyesterové rouno z recyklovaného sekaného dutého vlákna neboli vatelín oboustranně zpevněný netkanou textilií v metráži o šíři 100cm.


Rouno z dutého vlákna, vatelín FOBOS, š. Internetový obchod Chci POVLEČENÍ. Využití také místo molitanu. Skoro ke všem předtištěným střihům je potřeba vatelín. U každého návodu máte přesně řečeno, jaký bude . Prodává se na metráž a je vyroben v šíři 200cm. Nechybí ani motivy pro děti,dětské látky , metráž.


K okamžitému dodání jsou připraveny i netkané textilie vhodné pro švadlenky a domácí kutily:vlizelín, vatelín. Napište první recenzi tohoto . Jiné množství bude upraveno zaokrouhlením nahoru . Textilní metráž nabízíme technickou, bytovou a oděvní. Poznámka ke zboží, která . Pusťte uzdu své fantazii, vyberte si látky a nechte si od nás na zakázku ušít vysněné závěsy, povlaky anebo co si budete přát. Galanterie a vatelín.


Zdrhovadlová metráž a jezdci. Výška vatelínu v nestlačeném stavu u 100g je cca mm. Milé zákaznice a zákazníci, náš eshop slaví již deváté výročí své existence. V našem sortimentu naleznete kvalitní vatelíny značky ISOTEX o různé šířce,. Zbytky vatelínu , kg.


Kousky vatelínu , zbytky z naší stříhárny. Látku lze odejmout a vatelín z toho využít např. Detailní popis produktu. Netkaná jednostranně přižehlovací výztuha, měkká, pocitově na pohmat jako 2mm vatelín. Při stříhání se netřepí.


Vatelín metráž

Krejčovské potřeby, kovové doplňky, vlizelín, vatelín , ronar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky