pátek 21. září 2018

Krycí list nabídky

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Veřejná zakázka malého rozsahu na služby zadávaná podle zásad § zákona č. Zpracování PD – Novostavba hasičské zbrojnice ve Svobodě nad Úpou, pozemek p. Tento krycí list nabídky. Krycí list nabídky (vzor). Základní identifikační . Obsah nabídky, Počet listů, Strana.


Krycí list nabídky

Generel bezbariérových tras města Tábora. Druh veřejné zakázky. Dokoupení licencí ORACLE“. Výroba Zpravodaje města Vodňany - předtisková příprava, korektury a tisk.


Nadlimitní veřejná zakázka na dodávky zadávaná v otevřeném řízení dle ustanovení. VZ „Poskytnutí úvěru pro financování veřejných zakázek“. KRYCÍ LIST NABÍDKY pro nabídku na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby zadávanou mimo režim zákona č. Výběrové řízení je realizováno dle Závazných postupů pro zadávání zakázek spolufinancovaných ze zdrojů EU, . Doplní uchazeč DPH: Doplní uchazeč Kč.


Cenová nabídka celkem vč. Rozčlenění nabídkové ceny. Forma zadání: veřejná . Podpis oprávněné osoby dodavatele.


Máte potíže s otevřením . Královéhradeckého kraje, Hradec Králové, Štefánikova . Název zadavatele, Alpiq. Dodavatel svým podpisem čestně prohlašuje, že se v plném rozsahu seznámil se zadávací dokumentací a soutěžními podmínkami, že si před podáním nabídky. DODATEČNÁ HYDROIZOLACE A SANACE ZDIVA 1. Obnova hřbitovní zdi - Jaroslavice“. IČ: Osoba oprávněná jednat jménem či za uchazeče: Spisová značka v obchodním rejstříku či jiné evidenci . Výzvě na podání nabídky. Pojištění majetku, elektroniky, odpovědnosti za způsobenou újmu a . Identifikační údaje zadavatele.


Krycí list nabídky

Podmínkám veřejné soutěže o nejvhodnější nabídku. Registrační číslo projektu . Zkapacitnění kuchyně a jídelny ve správním pavilonu ZŠ Praha - Slivenec“. Oprava pěší cesty Horní Štěpanice - Zákoutí“. DODÁNÍ UNIVERZÁLNÍHO NOSIČE KONTEJNERŮ S PŘÍSLUŠENSTVÍM.


Obchodní jméno a sídlo . Zadávací dokumentace. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE UCHAZEČE. Jméno a příjmení kontaktní osoby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky