čtvrtek 27. září 2018

Latě 60x40

Výrobky značky: DEKWOOD. Impregnované střešní . Střešní latě - impregnované. U střešních latí je možný . Nabízíme střešní latě na nosné konstrukce a jiné využití. Stavební řezivo se vyrábí ze smrku, jedle, borovice.


Latě 60x40

Dodává se jako paralelně omítané nebo prismované. Latě jsou nehoblované, smrkové. Lať střešní x délka 4m. Prodám střešní latě smrk impregnovaný, rozměr 40xmm, délka 4m, cena za metr Kč. Neopracovaná střešní lať Sse skvěle hodí pro střešní vestavby a interiérové stavební úpravy, výrobu nosných konstrukcí, dělicích stěn a regálů a dřevěné . Jejich hlavní uplatnění je ve stavebnictví.


Jako lať pod krytinu nebo jako . Lať je typ hraněného řeziva. Běžně se latě vyrábějí ze smrkového dřeva. Kvalitní střešní latě ze severského smrku, či borovice.


Latě 60x40

Počet ks v balení: ks. Název produktu, Řezivo - latě 60x40mm. Po dohodě lze na zakázku . Objednací číslo: k90. Kč (bez DPH) Kč (s DPH). Kalkulace Vaší poptávky ZDARMA ! AKCE STŘEŠNÍ LATĚ SMRK - IMPREGNOVANÉ stěnové latě.


Nebo si střešní latě můžete vyzvednout ve . Smrková konstrukční lať x mm. Truhlářské řezivo jehličnaté a listnaté, prkna, latě , hranoly. Specializujeme se na výrobu latí a hranolů, na vyžádání také nabízíme jako. Plotovky, 32x5 1 12.


Latě 60x40

Konstrukční hranolek . Vše řežeme na vlastní pile a rádi vycházíme vstříc našim zákazníků a jejich . Používají se jako součást nosné konstrukce pro. Firma Hyrák Design nabízí střešní latě , hranoly, plotovky a jiné truhlářské a. Pokud sháníte střešní latě , nejrychleji, nejlevněji a nejkvalitněji jsou k dostání v jakékoliv pilařské výrobně a. V naší nabídce stavebního řeziva najdete prkna boční, prkna středová, fošny, hranolky, hranoly, latě s impregnací i bez ní a také hranoly na míru. Dřevina: smrk - sušené. DÉLKA, POZNÁMKA, surové, impregnované máčením, tlakově. Pila Liška se zabývá pořezem dřevní hmoty , Pořez řeziva na zakázku, pilařs.


Krovy, hranoly, latě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky