pondělí 10. září 2018

Plášťovka tufo

Plášťovka tufo

Unikátní patentovaná konstrukce. Není nutné používat ochranný pásek do ráfku. Nižší hmotnost než odpovídající plášť s duší a. TUFO plášťovky - jak je vidím po dvou sezónách. Delší dobu ve mně klíčí myšlenka, že bych měl své zkušenosti s ježděním na plášťovkách . Konstrukce galusky a plášťovky je v základu . Tréninková plášťovka pro všeobecné nasazení s možností vyššího huštění. Jemný dezén přispívá ke snadnému odvalování a dobrým jízdním vlastnostem.


Aplikace kompozitního nárazníku spolu s vysoce ztužujícími sazemi v matrici umožnila . Instalační video - nasazení plášťovky TUFO. Unsubscribe from TUFO. Kvalitní pláště, galusky a plášťovky od firmy Tufo. Ahoj, rád bych znal váš názor popřípadě zkušenosti na používání plášťovek TUFO , místo silničních plášťů. Jedná se o galusku, kterou snadno nasadíte na vaše plášťové silniční kolo bez.


Vytisknout Komentáře. Galuskový ventilek - FV mm (vyměnitelný). Popis zboží: - tréninková plášťovka pro všeobecné nasazení - šíře a 24mm - doporučený tlak 8-bar(21mm) - doporučený tlak 6-bar(24mm) - bočnice . TUFO HI-COMPOSITE CARBON černá.


Tufo Elite PULSE - plášťovka. C HI-COMPOSITE CARBON, Silniční cyklistika - . GALUSKY TUFO - ONLINE PRODEJ. Kompletní nabídka sportovní výbavy, vlastní prodejna i servis, specializace na cyklistiku, běžecké lyžování a triatlon, let zkušeností, poradenství. S výběrem vám odborně poradí.


Plášťovka Rozměr: 6- Šířka: 25mm. Velikost ráfku: 28 . Model: C Hi- Composite Carbon 25. TPI pod běhounem, plášťovka. Doporučený tlak: 6-bar (90- 1p.s.i.).


Plášťovka tufo

TUFO C SPRO - tréninková plášťovka pro všeobecné nasazení s možností vyššího huštění. TUFO je český výrobca a svetový leader v oblasti galusiek a pláštoviek. Střední část jízdní plochy běhounu je oddělena drážkami, které dokonale odvádí vodu . Určení: Silniční cyklistika . Najpredávanejšia závodná plášťovka má v tejto váhovej kategórii unikátne vlastnosti. Možnosť hustenie na vysoký tlak umožňuje znížiť valivý odpor na minimum . Okamžitý odber v MTBIKER centre.


Predpokladaný dátum.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky