čtvrtek 6. září 2018

Stop škůdcům gel profesional

Profesionální nástraha na likvidaci všech škůdců. Gel škůdci sežerou nebo do . Jed na krtky stop škůdcům gel profesional. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k . Celý popis a technické parametry.


Stop škůdcům gel profesional

Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Gelová požerová nástraha prokontrolu výsytu krtků a hlodavců je pro škůdce velmi atraktivní a lákavá. Zbavte se účinně krtků i hlodavců s gelem Stop škůdcům. Gel v tubě na likvidaci hlodavců a krtků.


Vytlačte - 20g do . Gel se vytlačí nejlépe k norám, na cestičky a do chodeb hlodavců. Gel je velmi aromatický a hlodavce láká aby ho sežrali . Total Gel PROFESIONAL NOR 230g. Stop škůdcům gel je gelová návnada na hlodavce pro kontrolu výskytu hlodavců ve . Přípravek obsahuje atraktivní složky a . Jestliže uvádí výrobce u domácích potřeb a zboží na zahradu více druhů ( různých barev či motivů, různý assort) nemůžeme barvu či druh ovlivnit, výrobce.


Stop škůdcům gel profesional

Návod k použití: Na místa výskytu vytlačte - 20g gelu, nejlépe k norám, . Gel profesional zlikviduje škůdce již 3. Prodej přípravků proti škůdcům , přípravky proti hlodavcům, mravencům, štěnicím, krtkům, ale také hnojiva, pasti,. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny . STOP GEL aplikujte do míst zvýšeného výskytu škůdců, přímo ho jejich nor, . STOP ŠKODCOM GEL - množstevná zľava. Jak stop škůdcům gel profesional. Dál už hledat nemusíte!


Porovnání cen v ALZA. STOP škůdcům gel profesionál na hlodavce a krtky 300g Gremlin. Stop škodcom gel profesional na likvidáciu krtkov a hryzcov. STOP GEL PROFESIONAL na likvidaci krtků, hryzců, myší, krys a potkanů. Nejlevnější e-shop Chovatelské potřeby SELKO Praha, s. Odchytnutého škůdce zabalte do papíru a vyhoďte do komunálního odpadu.


Pozor: Vše provádějte v rukavicích tak aby hlodavec necítil Váš pach. Doprava a platba, - Kč. Nakupte zboží celkem za 5Kč . Agro Stop Škůdcům Gel hobby žlutá tuba 3g.


Omlouváme se, ale zboží momentálně není dostupné. Kčs DPH 13Kč bez . Pomocí gelu se hubí krtek, potkan, hraboš, hryzec, krysa, myš. Likviduje již dny po . Jed STOP proti škůdcům je nástraha v podobě gelu na likvidaci všech škůdců.


Svou vůní láká všechny škůdce jako jsou krtci, hraboši, myši a potkani. Prostředky proti škůdcům srovnání cen, recenze a hodnocení, seznam zboží, prodej,. Přirození nepřátelé škůdců, například larvy slunéčka sedmitečného, jsou pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky