úterý 25. září 2018

Konvexní hřebík

ANKER hřebíky, nebo také hřebíky s kuželovou hlavou se využívají při upevňování různých typů tesařského kování. Jejich specifikem je dřík, . Hřebíky kovexní, hřebíky kroucené. Tesařské hřebíky pro velmi pevné nedemontovatelné spoje, pro palety či pro připevňování kovových prvků k dřevěnému . Provedení, specifické vlastnosti ‎: ‎kroužky na dří.


Konvexní hřebík

Díky kuželové pevné hlavě . Tělo hřebíku obsahuje vroubky proti vytažení. S235JR (pozinkováno). Více informací o produktu. GH konvexní hřebíky se používají k připevňování GH spojek pro dřevěné. Kotevní hřebíky CNA se podle srovnání Simpson-StrongTie smí se šrouby CSA . Ocelový hřebík je v černé povrchové úpravě . Internetový obchod se spojovacím materálem a kotvící technikou.


Konvexní hřebík slouží pro . Typ závitu , Neurčeno. Hmotnost kg, za kg. Tesařské kování - konvexní - kroužkové hřebíky se používají všude tam, kde je vyžadována vysoká pevnost a trvanlivost spoje. Výhodou je vysoká odolnost proti. Sada konvexních hřebíků do dřeva, galvanicky zinkované.


Vhodné pro venkovní tesařské konstrukce pro posílení spoje, díky vroubkování hřebík . S dříkem, který výrazně zvyšuje pevnost spoje. Do sortimentu hřebíků patří hřebíky lepenkové. Průměr: mm - Průměr kroužků: mm - Délka: mm - Průměr hlavy: mm - Materiál: ocel - Povrchová úprava: pozinkováno - Hlava: plochá.


Firma KASSEL - tech s. Seznamte se z širokou nabídku sortimentu BKshop pro kutily a řemeslníky. Zajímavé slevy a akce už pří prvním nákupu. HŘEBÍK konvexní 1x5xBpú. Kupte si konvexní hřebíky z naší nabídky.


Konvexní hřebík

Zboží dodáváme do hodin od objednání. Inzerát konvexní hřebíky 8xmm pro výrobu palet, v okrese Rychnov nad Kněžnou, cena 15Kč, od triztal. Volně sypané hřebíky pro strojní použití. Pro pneumatické hřebíkovače. Povrch hřebíků je konvexní (kroužkový, ring).


BOVA s vylisovanými otvory pr. Odeslat dotaz na produkt Vytisknout produkt. Tento produkt má dostupné varianty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky