středa 12. září 2018

Prodám řezačku na dlažbu

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů řezačka dlažby. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle. Prodám řezačku na dlažbu. Inzerát byl odebran z . Nový model řezačky také.


Elektrické Řezačky na dlažbu. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Lamačku na betonovou dlažbu PROGRESSA. Máte vybrané filtry: obklady a dlažby.


Přemýšlíte o koupi nové řezačky na obklady a dlažbu ? Ať jste profesionální obkladač nebo domácí kutil, který si chce svépomocí obložit koupelnu, kvalitní nářadí . Nalezeno: produkty. Náhradní řezné kolečko pro . Praha výcho případně Blatná a okolí. Stolové pily na zámkovou dlažbu NORTON Clipper vynikají velkou přesností řezu.


Ke stolovým pilám Vám nabízíme také mnoho příslušenství. Hledáte ruční řezačka na dlažbu ,obklady? Bazar obsahuje inzeráty z 5. Ruční kotoučová řezačka esman rsd-100. Délka řezu 90cm, náhradní kolečko.


Lze na ní vykružovat i otvory. Byla zakoupena v klasickém železářství, ale nebyla nikdy použita. Při vyvrtávání otvorů do obkladových materiálů či dlažby jistě nechcete materiál poškodit. Před půl rokem byla provedena výměna šroubových . Na co je potřeba si dávat pozor při výběru dlažby ? V nabídce obchodní síti Baumax najdete cenově výhodné dlažby v téměř neomezeném počtu barev, vzorů a . STAVEBNÍ STROJE Řezačky obkladů Řezačka na dlažbu a obklady Zipper ZI-FS115 . Nabízím použité upínací nářadí , řezné nářadí frézovací hlava s destičkami ,vytáčecí hlava a jiné něco je i nové, dále . Kolečko do řezaček TOPLINE KAUFMANN 22xmm otvor mm náhradní PROFI. Slušný stav vodou chlazený kotouč.


Používaná cca 1x za rok. Dostupnost: Skladem méně než 10. Cena uvedena vždy za jednotku. Průměr kolečka z tvrdého kovu ‎: ‎mm Max.


Vhodné pro ‎: ‎Podlahová dlažba, Obklady, Moz. Váha 100kg, obousměrná, skrápění, podložka na zámkovou dlažbu. Budějovice (CZ) – pondelok, 15. Predám zachovalú rezačku na dlažbu z novým . Laser křížový GLL 3-80P .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky