středa 12. září 2018

Kit na dřevo

Kit na dřevo

Tmelů na dřevo je celá řada. Při výběru záleží na tom, co vlastně od tmelu budeme požadovat – zda potřebujeme tvrdý výplňový tmel, který vyplní velké . Vyrovnávání dřevěných , dřevotřískových, cemento-třískových a ostatních savých podkladů, lokální opravy a tmelení děr, prasklin a nerovností, zarovnávání . Vyplňuje, lepí, pracuje se dřevem , nevypadává a. Soudal tmel na dřevo bílý 2g je vhodný pro vyrovnávání dřevěných , dřevotřískových, cemento - třískových a ostatních savých podkladů, lokální opravy a . Tmely na dřevo oceníte při opravách nábytku i podlah. Poslouží při renovaci nátěru oken a parapetů, vyspravíte s nimi desky stolů nebo dřevěných dveří a . Praskliny někdy bývají žádoucí součástí typické struktury dřeva. Drží-li se v nich vlhkost a špína, nebo pokud se trhliny objeví na hladké ploše podlahy či nábytku. Stačí pár let a sametově hladká vybroušená podlaha se změní v mapu plnou rýh a šrámů.


Kit na dřevo

Kuchyňská dvířka začnou připomínat amatérský . POLYTMEL DŘEVO je polyesterový, dvousložkový tmel, který má vysoký obsah dřevní moučky a používá se ke tmelení všech druhů dřeva. Jub Akrilin je akrylátový tmel na dřevo. Použití Disperzní akrylátový tmel určený pro kvalitní opravy povrchových vad (prasklin, škrábanců, prohlubní a rýh) . Dvousložkový tmel na dřevo.


Tmely určené k opravám dřeva od firem Herbol, Ronseal a PNZ. Speciální tmel s vysokým obsahem dřevní moučky pro tmelení masivu, dřevotřísky, laťovky a veškerých výrobků ze dřeva. Pružný, houževnatý a objemově stálý . Doporučené a nejprodávanější produkty. Tmel na dřevo SOUDAL smrk 2g.


Kit na dřevo

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Jednosložkový tmel na dřevo na bázi dřevní moučky, celulózy a pryskyřice obsahující rozpouštědla. Vodotěsný tmel na dřevěné lodě, sudy a potrubí. Profesionální servisní kufr 8KIT s veškerými nástroji a sadou tmelů pro opravy suků a spár v masivním dřevě a dýze.


Název Dřevokitt a je vyschlí a drolí se. Pokud se tmel drolí není vhodný k použití ani k úpravě ředěním. Neváhejte a informujte se u nás na webu. Tmely jsou důležitou součástí nátěrových systémů. Chrání čelní řezy, V-spáry.


Dále se používají k reparaci dřeva. Jemný tmel k opravám prasklin, kazů, rýh ve dřevě apod. Díky lepidlům na dřevo Pattex si hravě poradíte s lepením nejrůznějších druhů dřev, laminátů, korku i polystyrenových obkladů.


Model Lite Balsa je velmi lehký jednosložkový tmel balsové barvy na dřevo , balsu, laminát a podobné materiály. Zachovává si své rozměry, . Použitelný i na vyrovnávání nerovností dřeva (tvrdší druhy), laminátu, betonu apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky