středa 19. září 2018

Hodonka

KMB HODONKA je betonová střešní krytina s novým profilem. S povrchovou úpravou dvojitého akrylátového nástřiku. Výraznou vlastností betonové krytiny je její vysoká pevnost. Každý zo štyroch ponúkaných odtieňov možno dodať v. Výrobky značky: KM BETA.


Základní betonová taška. KM HODONKA ELEGANT KM HODONKA je betonová střešní krytina s profilem, který vytváří na střeše zajímavé efekty. Nová povrchová úprava.


Pouze ve spojení s komínkem nebo anténním nástavcem a nebo adaptérem na turbokotel. Browse through hodonka favourite mountain bikes, photos and videos. Koncový hřebenáč řeší elegantní ukončení nároží u okapu. Vyrábí se v provedení hladký a ozdobný. RD Křemže, KM Beta - hodonka briliant.


Je vyrobena z přírodních materiálů a . Každý ze čtyř nabízených odstínů lze dodat v povrchové . Kč bez DPH, ks, 10ks na 1m2. Hodonka - Elegant - E-shop pro Vaši střechu. Przepraszamy, ten wpis jest dostępny tylko w języku Czeski. Pro průchodku o průměru 1milimetrů. Materiál: žárově pozinkovaný ocelový plech.


KM BETA HODONKA Briliant višňová (cena za ks). Povrchová úprava: povětrnostně odolný polyesterový lak, stejná barva na obou stranách. Spolu s lesklou povrchovou úpravou se řadí mezi exkluzivní krytinu.


Hodonka

Objednací množství: ks. Cena za ks bez DPH: 43Kč. Pri používaní tejto stránky spracúvame cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v prehliadači.


KMB SENDWIX, zavedla nový druh střešní krytiny. Význam slova „ hodonka “ v Slovníku slovenského jazyka. Význam a typické výrazy slova „ hodonka “ v Slovníku slovenského jazyka.


Hodonka

Tento typ tašky se vyrábí také s barevnou povrchovou úpravou: višňová hnědá černá. Ceny u všech uvedených barev jsou stejné . Novinky Zobrazit Vzorník RAL. Centrální sklad ČR GUNNEX s. Je opatřena dvojitým . Schmauserei, Ga“ sterei, f.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky