pátek 22. května 2015

Stavební hranoly

Konstrukční dřevo a vrstvené. Prvotřídní kvalita dřeva přímo z pily. Stavební řezivo v Ostravě za dostupné ceny. Nákup stavebního dřeva. Na seznam Přidat na.


Smrkové stavební hranoly. Hranol 100x120mm, smrk. Nehoblovaný hranol je vhodný zejména pro stavbu krovů, zahradních altánů, pergol, přístřešků a dalších dřevěných konstrukcí. STAVEBNÍ ŘEZIVO - JAKOST STAVBA (znamená více jak I jakost, středové řezivo). Naleznete u nás hranoly , trámy, fošny, prkna, latě s . V tomto případě se jedná o hraněné řezivo.


Dřevo na stavební hranoly by mělo být pevné a odolné, aby spolehlivě uneslo všechnu tíhu a zvládlo rozmary počasí. Pohledové BSH hranoly najdou využití u staveb , kde je kladen důraz na pevnost, tvarovou stálost materialu a pohledovou kvalitu. Dodáváme dřevěné stavební hranoly ze . Dostupnost hranolů jde vždy . Ve sféře stavebnictví mají dřevěné produkty stále svoji čestnou pozici. Nejen, že jsou materiálem ekologickým, ale také . Představují tedy středové řezivo. Maximální délka 6m, výjimečně 8m.


Stavební hranoly

Nabízíme hranoly , fošny a stavební prkna. Dále se používá pro konstrukci podlah nebo. Lamelově lepené dřevěné hranoly jsou osvědčeným stavebním materiálem určeným především pro vysoce namáhané konstrukce staveb , kde je kladen . Mokré stavební řezivo – dřevo nařezané na pile.


Mokrým stavebním řezivem označujeme hranol s čtvercovým nebo obdélníkovým průřezem . Hlavním výrobním programem je výroba a zpracování stavebního řeziva, stolařského řeziva, pohledových a mimostředových hranolů , sušení a opracování. KVH hranol je stavební řezané dřevo z jehličnatých dřevin. Je to produkt se sledovanou kvalitou a jasně definovanými vlastnostmi. KVH a EURO hranoly Prodej materiálů, polotovarů a výrobků pro nábytkáře, truhláře, stavebníky.


Stavební hranoly

Váš svět dřeva a palubek. Držíme stálé skladové zásoby standardního sortimentu hranolů , fošen, latí a prken pro okamžitý odběr. Kvalitní dřevo od dlouhodobě ověřených výrobních závodů.


Jejich přehled naleznete v našem ceníku. Zdeněk Karban, Praha - Barrandov, nabízí stavební řezivo, OSB desky, palubky, střešní latě, fošny, prkna, hranoly a trámy na krovy. Základní rozdělení je na uměle sušené . Dřevěné hranoly od nás jsou perfektní . Pila Lesonice nabízí stavební řezivo - hranoly , fošny, prkna a střešní latě, dodáváme kompletní střešní konstrukce, sbíjené vazníky, palubky,podlahovky, palety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky