úterý 12. května 2015

Hrbáček stavebniny

V současnosti provozujeme dvě prodejny stavebnin a jednu prodejnu specializovanou na obklady, dlažby a instalatérský materiál. Klenčí pod Čerchovem je srdcem naší společnosti. Provozujeme zde prodejnu stavebnin včetně velkého skladu. O běh společnosti se zde stará celé vedení a . Součástí služeb je také mezinárodní doprava s přidruženým . Stavebniny Praha - Jinonice.


Veškeré kontaktní informace naší společnosti na jednom místě. Zákazník je nejdůležitějším návštěvníkem v našich prostorách, není na nás závislý. Praha 5) - Prodej a dovoz stavebního materiálu s vykládkou hydraulickou rukou. Zdící materiály, maltové směsi, tepelné . Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a otevírací hodiny HRBÁČEK s. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba PRVNÍ CHODSKÁ s. Vybírejte značkové koupelnové vybavení, obklady a dlažby tuzemských i zahraničních výrobců nebo ekonomicky výhodné série.


V Domažlicích je nákup v. Jednalo se o návrh třech místností. Registrace, pro až účastníků (volných míst). Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa . Václav Dlabač - stavebniny. Hrbáček , stavebniny v Praze: adresy, telefonní čísla, pracovní doby a jak se tam dostat.


Hrbáček stavebniny

Kompletní rekonstrukci prováděla stavební firma a stavebniny Hrbáček s. Hlavní činností společnosti je prodej stavebnin jak na Domažlicku, tak v celém . Aquamat - Obklady, dlažby, sanitární vybavení i stavební chemie. Elektroinstalační materiál. STAVEBNINY - podkategorie. Sídlíme v samotném srdci Chodska. Jsme společnost HRBÁČEK s. Ve stavebninách v Praze, . Firma Tamadex obchoduje s příslušenstvím a doplňky pro sádrokartonové systémy.


Našimi odběrateli jsou stavebniny po celé české republice. Tyto webové stránky požívají soubory cookies a další sledovací technologie ( známé také jako pixely nebo majáčky), které pomáhají vylepšovat vaši zkušenost. Výsledky hledání : stavebniny. Ilustrační foto: HRBÁČEK , s. Zobrazte si profil uživatele Jan Hrbáček na LinkedIn, největší profesní komunitě na světě.


Mladoboleslavská 66 Praha - Vinoř.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky