pátek 22. května 2015

Sádrokarton gkf

Když normální sádrokarton ve skladbě dřevostavby nestačí, existuje jeho protipožární varianta. Sádrokartonová deska GKF. Protipožární sádrokarton označují zkratky RB, GKF podle výrobce. RBi značí desku nejen se zvýšenou protipožární odolností, ale také . Vše vyřešíte s nehořlavými sádrokartonovými deskami Knauf RED GKF.


RBI - impregnované proti vlhkosti. Už řadu let se používá ve stavebnictví materiál zvaný sádrokarton. GKF - protipožární konstrukce. Využívá se při realizaci výstavby.


SÁDROKARTON šroub TN 3. Hmotnost ‎: ‎ks je 22. Ohebná sádrokartonová deska RED Piano vhodná pro použití v interiérových prostorech s . GKF 1mm nebo Fermacell mm. Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí sádrokarton po celé ČR spolehlivě a. Sádokartonová deska se zýšenou požární odolností.


Sádrokarton gkf

GKB 15mm, standart, m 58. Na samotnou desku nelze získat certifikát požární odolnosti – ten je . Vhodná pro použití v interiérových prostorech s vyšší relativní vlhkostí do , ( po dobu kratší než hodin, 1 po dobu kratší než hodiny), během . GKF – sádrokartonová deska protipožární. GKFi – sádrokartonová deska protipožární impregnovaná. CW, UW – kovové profily příčkové (5 7 10 1mm).


K 3deska,profil,parozábrana. Rozměry (cm):, 1x 2x 25. EIdo sádrokarton stropu 12. Speciálním druhem desek jse protipožární sádrokarton.


Sádrokarton gkf

SDK příčky (do 4m výšky s izol.) s DPH. Cena: 1Kč, Lokalita: Kroměříž. EI1díky sádrovému, vláknem armovanému jádru (LaSound GKF ). Používá se k výstavbě stropních a stěnových konstrukcí. Využití nachází v prostorech, které je třeba požárně . Desky Knauf RED – ( GKF ) – DF – vhodné pro použití v interiérových prostorech s relativní. Revizní dvířka, hliníková, pro, WC, koupelnová, do, koupelny, stoupaček, stoupačky, servisní, montážní instalační, vnitřní, sádrokartonu, na, sádrokarton , stěny, . Jedná se o desky červené neboli Knauf RED Piano (či případně GKF ). I tyto červené desky jsou určeny výhradně do interiéru s relativní vlhkostí do.


ORSIK a sádrokarton GKB 2x15. Do provozů s nároky na vyšší protipožární bezpečnost používáme protipožární sádrokartonové desky s označením RF a GKF.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky