pátek 15. května 2015

Překližka 10mm

Truhlářské překližky - Tloušťka - mm. Firma Marušík Holz s. Ostravy nabízí dřevo a stavební řezivo v prvotřídní kvalitě. Nakupujte dřevomateriál přímo od . TRUHLÁŘSKÉ (NÁBYTKÁŘSKÉ) Skládají se ze tří nebo více dýh, slepených k sobě kolmo na směr vláken. Překližky stavební: k doručení domů nebo na prodejnu.


Překližka 10mm

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Pro své vynikající vlastnosti (vysoká pevnost, houževnatost a pružnost při nízké objemové hmotnosti) je překližka důležitým materiálem nejen v . Dovozové překližky jsou vyráběny také z exotických dřevin. Lze je zpracovávat běžnými dřevoobrábějícími nástroji a stroji jako masivní . Březová překližka je vyrobena z dýhy, která je navzájem křížovitě slepena.


Nabídka stavebních překližek. Vyrábí se ve kvalitách. Nabízíme foliované a surové překližky. Voděodolná překližka skladem všechny formáty. Objednejte ihne dodání po celé ČR nebo vyzvedněte na našich prodejnách zdarma.


Překližka 10mm

V překližce jsou dírky od hřebíků, nebo ještě hřebíky, ale jinak je v naprostém pořádku. Rozměry desky jsou x 44m, síla desky je 10mm. Uvedená cena je za 1ks. Velkoplošné materiály rozvážíme pouze ve Zlínském kraji.


SIBERIA EXPORT – překližka z ruské břízy. Dřevo je velmi měkké a lze tak velmi dobře upravovat. Ideální pro vyřezávání a mnoho dalších použití v oblasti modelářství. Použití : korpusy, hračky, zásuvky, apod.


Vyberte si co potřebujete z 6aktuálních inzerátů překližka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle. Inzerát byl odebran z. Skvělý doplněk pro Vaše další tvoření, výborné využítí do mozaiek, jako.


Tloušťky - 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 9mm, 10mm , 12mm, 15mm, 18mm, . Shop od profesionálních výrobců a dodavatelů překližky Bamboo pro prodejce tlumiče 10mm bambusových tkaných překližovaných listů. Nejčastěji používáme překližku BUK a TOPOL o síle mm. Odnímatelné víko, uzavíratelné bočnice, pogumovaná otočná kolečka s brzdou.


Materiál: Buková překližka 10mm. Barva: Mořená překližka, industrial, . Výrobce: KRONOSPAN CR s. Omezení způsobu dopravy: Toto zboží je možné zaslat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky