pondělí 18. května 2015

Koberce breno smíchov

Na prodejně naleznete kompletní sortiment podlahových krytin a doplňků. Nabízíme koberce v metráži, koberce kusové, . Nepřeberná je i nabídka . Tawan Thajské masáže. KOBERCE BRENO , spol.


Prodej koberců a podlahových krytin s možností položení. Ověřené kontakty z katalogu firem. Prodáváme kusové koberce, běhouny, PVC podlahové krytiny, lepidla,.


Praha, Smíchov Praha. Provozovna PRAHA - SMÍCHOV Pro tuto maloobchodní prodejnu koberců přijmeme IHNED nebo po dohodě na HPP do svého týmu POKLADNÍ . Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad . Otevírací doba: Po – Pá: 09:- 19:0 So: 09:- 17:00. Vyberte si u nás Váš nový koberec , vinylovou, laminátovou či dřevenou podlahu! Máme pro Vás široký výběr i dalších podlahových krytin - PVC, linolea, . Záměr: - navýšit původní hodnoty osvětlení (100-150lx) o cca na míru 200lx s přisvícením . Pro maloobchodní prodejnu koberců v Praze Smíchov , přímo u metra B Nádraží Smíchov , přijmeme ihned nebo po .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky