čtvrtek 14. května 2015

Protipožární montážní pěna

Hnací plyn je nehořlavý. Charakteristika: Žádné . Používá se na vyplňování spár při montáži. Protipožární pěna se používá na vyplňování spár při montáži okenních a dveřních rámů. PROTIPOŽÁRNÍ MONTÁŽNÍ PĚNA - NEHOŘLAVÁ IZOLAČNÍ PĚNA - 750 . Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Protipožární montážní pěna

A1), protipožární tmel, pěna, . Speciální pěna vyvinutá pro využití v úseku protipožární ochrany. Hledáte sortiment Pěna ? Prohlédněte si sekci Obklady a dlažby a vyberte si Pěna jaký chcete! Tato speciální montážní pěna se používá při upevňování a těsnění elektroinstalací, protipožárních dveří, trezorů, bezpečnostních vchodových . Jednosložková pistolová pěna na bázi PU pro spáry s odolností vůči ohni a kouři. Nízkoexpanzní rychletuhnoucí montážní polyuretanové montážní , lepicí a zdicí. A VYPLNĚNÍ STAVEBNÍCH.


Nullifire FF1je upravená, jednosložková, ohnivzdorná. V naší nabídce najdete protipožární pěnu , protipožární silikon, akrylátové tmel a pyrosil B pásku. Montáž ohnivzdorné pěny slouží jako vynikající požární izolátor, protože může být spolehlivou ochranou místnosti před průnikem jedovatých plynů a dýmícím . Uplatnění nachází všude, jako klasické průmyslové pěny např. Jako protipožární izolace v příčkách a instalačních jádrech bytových domů. NXP montážní pěna pistolová 750ml.


Protipožární montážní pěna

Montážní pěna trubičková 750ml Green line. PUR - pěna FF1- protipožární , pistolová, 8ml. K vyplňování, montáži a utěsňování v místech se zvýšenou protipožární ochranou.


PUR pěna protipožární FF197. Díky zušlechtění o přísady zpomalující hoření je montážní pěna vhodná i pro . Pěna montážní - protipožární pistole, 750ml. Velký výběr Polyuretanové pěny (PU) naleznete online na OBI. Monton nízkoexpanzní trubičková montážní pěna 750ml.


Protipožární montážní pěna

Prečítajte si hodnotenia a vyhľadajte najlepšiu cenu výrobku montážní pěny. Pěna TYTAN OBprotipožární pistolová 750ml. Pokud zvažujete zakoupení jakékoliv PUR stříkané izolace, striktně trvejte na předložení pravdivých, platných certifikátů. Pravdivost údajů a certifikátů je vždy . Nabízíme kvalitní a vysoce výtěžné montážní pěny od výrobce CERESIT.


Má vynikající přilnavost k . X F flanks - foam montážní pěna - out dokončovací. NOVAPUR je vlhkostně tvrdnoucí jednosložková protipožární polyuretanová montážní pěna v aerosolové formě. Obsahuje hnací látku bezpečnou pro životní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky