středa 27. května 2015

Guttafol wb

Guttafol wb

WB je troslojna armirana vodonepropusna polietilenska folija , jednostavna za ugradnju zbog prozirnosti. Vrlo je otporna na kidanje zbog armature . Je určena pro vytvoření parotěsnící vrstvy na interiérové straně střešního . Platba pří převzetí řidiči! Kč sleva 27Kč, 20. Používáme jako parotěsnou a vzduchotěsnou membránu.


Guttafol wb

Je určená na vytvorenie parotesniacej vrstvy na vnútornej . Fólie zabraňuje pronikání páry do střešního prostoru. Ceníková cena, Naše cena, Sleva: 1. DPH, 39Kč, za balení bez DPH, 35Kč. DPH, 47Kč, za balení s DPH, 42. Guttafol WB x (75m2).


Parozábrana WB Plus je 3-vrstvá parotěsná fólie vyrobená z LDPE vystužená armovací mřížkou vybavená samolepícím páskem pro jednodušší a spolehlivější. Fólie je určena pro vytvoření parotěsné vrstvy na vnitřní straně tepelných izolací. Parotěsná vrstva výrazně přispívá k dlouhodobé a správné funkci tepelných . Parotěsná polyetylenová fólie zpevněná výztužnou mřížkou a integrovanou lepící páskou.


Guttafol wb

Zabraňuje prostupu páry do střešního prostoru. Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Jsou určeny pro použití pouze v interiéru. Fólie se kotví na vnitřní stranu tepelné izolace rovnobìžnì s krokvemi, nebo . Kijevská 423/ 5Svitavy, ČR tel.


Hmotnosť: 1g m 2. GUTTAFOL WB 1GUTTAFOL WB 140.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky